Emily Burghelea, apariție surpriză la Kanal D. Fosta asistentă a Mirelei Vaida, în emisiunea lui Teo Trandafir. Foto

Iancu Andreea 22.07.2020, 18:29

Mulți se întreabă ce mai face fosta asistentă TV de la Acces Direct. Se pare că Emily Burghelea a trecut repede peste despărțirea de Antena 1 și pregătește deja noi surprize pentru fanii săi. Fosta asistentă a Mirelei Vaida a avut o apariție surpriză la Kanal D.

Emily, nou proiect la Kanal D, la Teo Show

După ce a lansat un adevărat scandal prin demisia sa de la Acces Direct, Emily pare să fi trecut peste moment. Deși mulți s-au grăbit să o judece, alții au felicitat-o pentru că a dezvăluit o parte din dedesubturile telenovelei Vulpița și Viorel. După ce conflictul s-a aplanat, Emily a decis să își reia viața și să-și caute un loc de muncă.

Am primit o rafală de întrebări legate de “reîntoarcerea” mea la Acces Direct după ce a apărut în presă un material cu mai multe poze făcute de paparazzi la sediul Antena 1. Am fost să îmi recuperez hainele rămase acolo. M-am dus singură. Nu am anunţat pe nimeni de acolo că merg. Le-am făcut o surpriză. Unele persoane mi-au zâmbit, altele s-au uitau urât. Am vorbit cu câţiva oameni care mi-au rămas dragi, dar am plecat repede. A fost că un duş cu apă rece., a scris blondina pe pagina sa de Instagram.

De vreme ce reîntoarcerea la Antena iese din discuție, blondina a ales un alt drum. Astfel, cea mai recentă postare de pe contul său de Instagram i-a făcut pe mulți să se gândească la o revenire la postul ce a consacrat-o. Emily s-a fotografiat în timp ce purta un microfon cu sigla Kanal D. Între timp, tânăra a participat la rubrica „Test de vedetă”, din cadrul Teo Show. Pentru că îi place să-și țină fanii la curent cu viața sa, cel mai recent episod de vlog prezintă o parte din experiența interviului.

Emily Burghelea, la Test de vedetă
Emily Burghelea, la Test de vedetă

A trecut „Testul de vedetă”?

Emily a participat la interviul cu Sergiu Negoțiu Piloff, care provoacă adesea vedetele la teste inedite. Urcați în mașină și cu întrebările la el, Sergiu a descusut-o pe blondă în cel mai mic detaliu. Astfel, una dintre întrebările adresate a fost și cea legată de cererile în căsătorie.

Da, am fost cerută, dar nu cu inel. Am căutat pe wikipedia și scria acolo că inelul este opțional. Eu nu am dat niciun răspuns, fără inel, a declarat tânăra.

De asemenea, tânăra a mărturisit că a dobândit pasiunea pentru modă de la bunica sa. Pe de altă parte, Emily a dezvăluit că are permis de conducere, însă acesta este valabil doar pentru America.

După Testul de vedetă din mașină, Emily a fost provocată de Sergiu la o întrecere pe pista de karting. Blonda a mărturisit că îi place viteza și că se bucură de experiența plină de adrenalină. Întreaga sa apariție a putut fi urmărită la Kanal D, în emisiunea Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...