Bucurie uriașă pentru Teo Trandafir! Ce super veste a primit vedeta despre emisiunea ei de la Kanal D

Rădulescu Valentin 08.07.2020, 16:16

Teo Trandafir a dat lovitura la Kanal D. Vedeta a înregistrat un rating imens în timp ce își desfășura emisiunea, astfel încât a ocupat primele locuri în top. Cu ce subiecte a reușit să strângă atâta audiență?

Teo Trandafir, bucurie mare despre emisiunea ei la Kanal D!

Emisiunea lui Teo Trandafir a înregistrat o creștere uriașă la audiențe. La publicul național și orașe, Teo a ținut publicul cu ochii pe emisiunea ei. Mai mult, pe publicul tânăr aceasta a fost la egalitate cu celebra emisiune a lui Măruță. Potrivit informațiilor de pe paginademedia.ro, aproape 700.000 de persoane din toată țara s-au uitat în fiecare minut la Teo Show, față de Pro TV și Antena 1, care s-au bătut pentru a câștiga următoarele două locuri.

Așadar, Kanal D a reușit să ajungă la egalitate cu Pro Tv în perioada în care se difuza Teo Show. Cum a reușit Teo să capteze atenția? Ei bine, cu câteva nume foarte cunoscute, precum: Ruby, Iuliana Marciuc, Cristina Bota, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Se pare că publicul chiar a fost interesat să afle câte ceva despre aceste vedete.

Bucurie uriașă pentru Teo Trandafir! Ce super veste a primit vedeta despre emisiunea ei de la Kanal D
Bucurie uriașă pentru Teo Trandafir! Ce super veste a primit vedeta despre emisiunea ei de la Kanal D

Kanal D a ocupat primul loc și în mediul urban

Emisiunea Teo Show a reușit să aducă Kanal D pe primul loc și în mediul Urban. Teo a strâns o medie de 260.000 de telespectatori pe oraș, în fiecare minut. Totodată, Antena 1 a ocupat locul doi odată cu ora șase, atunci când a avut o medie de 226.000 de persoane pe interval. Locul trei însă, a aparținut Pro TV-ului, care a obținut o medie de aproximativ 190.000 de telespectatori pe interval.

La publicul comercial, Kanal D a ajuns să se bată cu Pro Tv, posturile de televiziune au avut un rating de audiență aproape egală, adică aproximativ 67.000 – 66.000 de privitori. Antena 1 a scăzut însă la publicul comercial, ajungând astfel pe locul trei cu 58.000 de telespectatori pe interval.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe