Cum arată rulota Danei Rogoz cu care se plimbă prin țară alături de familia ei. Imagini deosebite din căsuța cu roți. Foto

Redacția IMPACT 18.07.2020, 16:13

Dana Rogoz, alături de soțul ei Radu Dragomir formează un cuplu nonconvențional pe scena filmului românesc. El regizor, ea actriță, în două lumi care se întrepătrund des, prin prisma lucrului la aceleași proiecte, cum a fost pelicula „ Mo”, lansată în 2019, la care au lucrat împreună. Însă, lumile lor se îmbină cu atât mai mult în viața privată, acolo unde amândoi sunt pasionați de drumeții și călătorii.

Imagini din rulota minune a Danei Rogoz

Din dorința deasă a fugi de cotidian, Dana Rogoz și-a achiziționat deja foarte mult o rulotă, cu care pleacă în drumeții în toată țara, alături de familia sa. Așa obișnuiește ea să meargă în vacanțe. De curând, actrița a împărtășit cu fanii câteva imagini cu interiorul rulotei sale, care este dotată cu absolut tot ce este nevoie pentru un trai mai multe decât decent, atât pentru ea, cât și pentru familia sa.


Căsuța pe roți este utilată cu toaletă, chiuvetă, bucătărie, precum și cu un pat mare și comfortabil pentru întreaga familie.

„Îți da un sentiment de libertate. Cel mai mult am călătorit cu rulotă în luna de miere. Am fost chiar o luna întreagă pe drumuri, prin toată Europa. Am plecat de acasă fără să avem vreun traseu clar în minte. Pur și simplu ne-am lăsat pierduți pe drumuri. Atunci am făcut vreo 6.000 km. Nu e pentru toată lumea genul acesta de vacanță. Iei în calcul că trebuie să tragi peste noapte în anumite campinguri, unde baia e la comun și nu tocmai aproape de “dormitor”, a declarat actrița pentru Click.

Dana Rogoz, casă de vacanță la Viscri, Transilvania

Dana Rogoz a primit recent un cadou absolut extraordinar de la soțul său Radu, cu prilejul celor opt ani de căsnicie. Acesta constă într-o casă de vacanță, în satul Viscri, din inima Transilvaniei, o destinație apreciată nu doar în plan intern, ci și peste hotare, în contextul în care Prințul Charles al Marii Britanii își petrece vacanțele acolo. Imobilul este unul vechi, însă urmează să fie recondiționat de către cei doi.

Urmăriți Impact.ro și pe