Cum arată casa Danei Rogoz și a soțul ei, din satul Viscri: „E foarte mult de lucru la ea”. Cadou special la aniversarea a 8 ani de căsnicie

Redacția IMPACT 14.07.2020, 15:39
Cum arată casa Danei Rogoz și a soțul ei, din satul Viscri: „E foarte mult de lucru la ea”. Cadou special la aniversarea a 8 ani de căsnicie

Viscri a devenit cu siguranță un paradis turistic în România, cunoscut pentru liniștea dar și pentru peisajele extraordinare care poziționează țara noastră pe harta unor destinații demne de vizitat. Acesta pare să fie și motivul pentru Dana Rogoz a ales să-și construiască o casă de vacanță acolo.

„Aceasta este căsuța noastră”

Dana Rogoz a ales să se bucure de liniște în această perioadă, departe de agitația din București. Nouă casă a familiei din Viscri a fost un cadou absolut inedit pe care fosta Abramburică a primit-o cadou de la soțul ei Radu Dragomir, cu prilejul celor opt ani de căsnicie. Construcția este una care urmează să fie restaurată, după cum explică chiar Dana Rogoz.

„Aceasta este căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas.

După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa că mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi” a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Instagram, acolo unde a ales să le arate fanilor nouă locuință de vacanță.

Satul Viscri, în care se află noua casă a Danei Rogoz, a devenit o destinație apreciată nu doar în plan intern, ci și peste hotare, în contextul în care Prințul Charles al Marii Britanii nu își petrece vacanțele în micuța localitate din inima Transilvaniei.

Actrița a postat mai multe fotografii pe Instagram, în care se plimbă prin sat cu fetița sa, Lia Elena Dragomir, pe care a născut-o pe 20 mai, la puțin timp după relaxarea restricțiilor impuse de autorități.

Sursa foto: Facebook/ Dana Rogoz 

Urmăriți Impact.ro și pe