Gestul inedit pe care l-a făcut Loredana Groza în ziua în care fiica sa a împlinit 22 de ani

Iancu Andreea 15.07.2020, 14:12

Fiica Loredanei Groza a împlinit ieri 22 de ani. Cu această ocazie, artista a decis să facă un gest inedit. Ea și-a surprins fiica cu un cadou neașteptat.

Elena, fiica Loredanei, aniversare specială

Loredana Groza se poate mândri nu doar cu o carieră plină de succes, dar și cu o familie minunată. Artista are o fiică ce se încadrează deja în categoria adulților. Tânăra Elena Boncea a împlinit de curând vârsta de 22 de ani. Cu această ocazie, fata Loredanei a avut parte de numeroase surprize.

Așa mamă, așa fiică, ai putea afirma atunci când privești orice poză care le înfățișează pe cele două. Loredana și Elena seamănă precum două surori. Ba mai mult, relația dintre ele este una specială, de prietenie.

Cu ocazia zilei de naștere a Elenei, Loredana a decis să îi facă tinerei o urare specială. Totodată, vedeta a postat și un clip în care Elena apărea în postura de bebeluș.

Happy Bday Elena! You are the sunshine of my life!☀️Mommy loves you!❤️, a scris cântăreața cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale.

O zi de naștere cu surprize
O zi de naștere specială

Aniversare cu surprize

Pentru că Elena este o fană a cântărețului Harry Styles, fiica Loredanei a primit cadou un tort cu un colaj de fotografii. Astfel, Elena și Harry Styles apar pe desertul aniversar. Totodată, Elena a primit un tort și din partea Loredanei, cu un mesaj plin de iubire.

La mulți ani Elena, mommy loves you.

Totodată, artista, parte acum din juriul X Factor, și-a rugat colegii să îi transmită câteva urări video fiicei sale. Printre cei care i-au făcut urări Elenei se numără Ștefan Bănică Jr., Delia, Florin Ristei sau Alex Abagiu.

Pe de altă parte, cu ocazia acestei zile speciale, Lory a postat și câteva imagini în care apare alături de prietenele fiicei sale. Astfel, se poate observa că vedeta nu se deosebește de puștoaice.

Ca mamă, sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena, a mărturisit Loredana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...