Ce avere are Loredana Groza la 50 de ani! Artista câștigă în două concerte mai mult decât alții într-o viață

Redacția IMPACT 10.06.2020, 13:00
Ce avere are Loredana Groza la 50 de ani! Artista câștigă în două concerte mai mult decât alții într-o viață

Loredana Groza este un artist complet, cu show-uri de excepție pe care le susține an de an și pe care publicul abia le așteaptă. Câți bani a ajuns să facă artista, la cei 50 de ani ai săi?

Încasări fabuloase pentru Loredana Groza, la cei 50 de ani ai săi

Loredana Groza împlinește astăzi frumoasa vârstă de 50 de ani. Chiar dacă a apelat în trecut la mâna esteticianului, solista se menține într-o formă de invidiat la această vârstă, fanii fiind mereu surprinși de aparițiile sale de excepție, atât pe scenă, cât și în platourile emisiunilor în care este fie jurat, fie invitat.

Foto: Facebook/Loredana Groza
Foto: Facebook/Loredana Groza

În ultimii ani, vedeta a organizat mereu concerte la Sala Palatului, ultimul show anunțat fiind cel de pe 19 noiembrie 2020. Loredana are însă și câștiguri pe măsură. Încasările de la un singur concert de o oră se ridică la 250.000 de euro. În total, banii pe care i-a strâns până acum depășesc 1 milion de euro.
Banii încasați din concerte nu-i revin, însă, în totalitate. Banii se distribuie către întreaga echipă, mai exact către cei 25 de instrumentaliști și balerini.

Pe lângă aparițiile sale la concerte susținute în toată țara, Loredana Groza este un om televiziune de necontestat. După ce a colaborat vreme de două decenii cu Pro TV, Loredana Groza a decis recent să semneze cu televiziunea concurentă, Antena 1. Vedeta a renunțat la titulatura de antrenor în cadrul emisiunii „Vocea României” pentru a fi jurat la emisiunea Next Star, care fi prezentată de nimeni altul decât celebrul Dan Negru. Participarea ei în juriul emisiunii de la Antena 1 îi aduce încasări de aproximativ 50.000 de euro.

Loredana Groza s-a născut în orașul Onești, din județul Bacău și-a început cariera cu un single de debut care și astăzi este primit cu la fel de multă bucurie de publicul larg: „Bună seara, iubito”. Albumul în care s-a regăsit melodia faimoasă a purtat același nume, fiind lansat în anul 1988.

Urmăriți Impact.ro și pe