Câți bani au donat Delia, Ștefan Bănică și Loredana în lupta împotriva pandemiei. Totul a ieșit la iveală

Redacția IMPACT 02.04.2020, 19:57
Câți bani au donat Delia, Ștefan Bănică și Loredana în lupta împotriva pandemiei. Totul a ieșit la iveală

Printre vedetele care au decis să ajute, în plină pandemie cu noul virus, s-au numărat și Delia, Ștefan Bănică și Loredana. Artiștii au contribuit cu sume uriașe, în cadrul teledonului pe care Antena Group l-a organizat, în urmă cu câteva zile.

Câți bani au donat Delia, Ștefan Bănică și Loredana în lupta împotriva pandemiei

Delia Matache, Ștefan Bănică și Loredana Groza au făcut donații generoase. Pentru a combate problema deficitului de echipament de specialitate din spitalele românești, artiștii s-au mobilizat și au anunțat că vor contribuit în lupta pentru a combate epidemia de COVID-19. Donațiile cu sume foarte mari de bani au fost făcute prin teledonul pe care Antena Group l-a transmis simultan, în weekend, pe cinci posturi de televiziune. Atât artiști, cât și personalități, fie români obișnuiți, au decis să ajute și să contribuie pentru combaterea problemei medicale.

Câți bani au donat Delia, Ștefan Bănică și Loredana în lupta împotriva pandemiei. Totul a ieșit la iveală
Loredana Groza, Delia Matache sau Ștefan Bănică au fost doar câteva dintre vedetele trustului Antena Group care au donat sume generoase de bani

Totul a ieșit la iveală

Delia Matache, Ștefan Bănică și Loredana Groza au donat foatte mulți bani prin intermediul teledonului „Români împreună”. Evenimentul televizat a fost organizat duminică, pe 29 martie, prin intermediul trustului Intact Media. Strangerea de fonduri s-a făcut în special pentru ca secțiile ATI din spitalele din țară să fie dotate corespunzător, cu echipamente și aparatură.

„Am spus-o mereu, fraților, depindem unul de celălalt. Chiar dacă oamenii aceștia în halate albe sunt în rândul întâi și își riscă sănătatea lor și a familiilor lor pentru noi, și noi, ceilalți, putem ajuta. Indiferent că donezi ceva, că trimiți ceva, că ai un gând bun, totul contează. Banii noștri se vor duce acolo unde este nevoie, în prima linie, pentru echipamente de protecție pentru doctori și personalul medical. Pentru că fără ajutorul lor nu putem merge mai departe”, a povestit Ștefan Bănică.

Cei trei artiști au donat o sumă ce se ridică la un total foarte mare, fiind vorba de 37.000 de euro. De asemenea, au dorit să îi binedispună pe telespectatori, iar astfel au susținut și mici momente artistice, când au intrat în direct cu prezentatorii de la Antena. Ștefan Bănică Jr. a donat suma de 10.000 de euro.

„Mă bucur că ajutăm fiecare cu ce putem ca să învingem în acest război cu un dușman invizibil care are atâta forță de distrugere. Eu cred că binele va învinge și, chiar dacă sunt atâtea vești triste care ne bombardează în fiecare secundă, că speranța nu trebuie să dispară. Sunt convinsă că împreună vom reuși. Vreau să fac și eu o mică donație, suma de 10.000 de lei spitalului din Onești, unde m-am născut”, a susținut și Loredana Groza, potrivit cancan.ro.

“De când a început problema asta, am donat în repetate rânduri, eu și soțul meu, dar vreau să donăm și azi, prin intermediul vostru. Așadar, donăm 25.000 de euro, din partea mea și a soțului meu, Răzvan”, a mărturisit și Delia, în cadrul teledonului de duminică.

Urmăriți Impact.ro și pe