Cine va fi ultimul jurat al emisiunii X-Factor de pe Antena 1. Va sta alături de Loredana, Delia și Ștefan Bănică

Madlen Moraru 07.07.2020, 13:18
Cine va fi ultimul jurat al emisiunii X-Factor de pe Antena 1. Va sta alături de Loredana, Delia și Ștefan Bănică

Ultimul jurat anunțat pentru emisiunea X-Factor de pe Antena 1 este un nume neașteptat din showbiz-ul românesc. Mai mult, noul coleg de la masa juriului li se va alătura vedetelor Delia, Ștefan Bănică și Loredana Groza.

Cine va fi ultimul jurat al emisiunii X-Factor de pe Antena 1

Ultimul jurat al emisiunii X-Factor de pe Antena 1 este în mod uluitor Florin Ristei. Cei din public își amintesc probabil că în urmă cu șapte ani acesta a fost marele câștigător al sezonului 3 din X-Factor. Pe atunci a plecat acasă cu un premiu fabulos de 120.000 de euro. Florin Ristei este cel care li se va alătura Deliei și lui Ștefan Bănică în această emisiune de pe Antena 1.

Cine va fi ultimul jurat al emisiunii X-factor de pe Antena 1. Va sta alături de Loredana, Delia și Ștefan Bănică
Florin Ristei este cel mai nou jurat de la X Factor. În trecut a participat în această emisiune drept concurent, în echipa Deliei

În trecut au existat anumite divergențe între artist și trustul media, de aceea nimeni nu se aștepta să îl vadă în postura de jurat la Antena 1 prea curând. Au fost chiar speculații că acestuia i-ar fi fost oferit și un loc în cadrul Asia Express pentru a mai calma spiritele.

Va sta alături de Loredana, Delia și Ștefan Bănică la masa juriului

Până la aflarea acestor vești, Florin Ristei nu a fost departe de televiziune. Acesta a prezentat o emisiune alături de Diana Munteanu, dar se pare că de curând ei au rămas fără acest loc din grila de programe. În anul 2013, când a participat la X-Factor, Florin Ristei a fost în echipa Deliei. În prezent, va fi alături de artistă drept coleg, la masa juriului din celebra emisiune concurs.

„Vreau să uite lumea că am cântat cândva în trupa Amicii, este un concurs și abia acum o să-mi măsor puterile.”, spunea Florin Ristei, chiar înainte să câștige marele premiu, în 2013, potrivit celor de la Libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe