Unde s-a căsătorit fiul lui Gabriel Oprea, în pandemie. Nu te-ai fi așteptat la asta

Madlen Moraru 01.07.2020, 15:49

Fiul lui Gabriel Oprea s-a căsătorit, în plină pandemie cu noul virus. Gabriel Oprea Jr. a ales să facă nunta cu aleasa inimii sale într-un loc foarte neașteptat. Mirii au respectat toate regulile impuse de distanțare socială. Este cunoscut că tinerii au ajuns în fața ofițerului de la Starea Civilă acum mai bine de jumătate de an. În prezent ei au marcat un nou eveniment cât se poate de deosebit, iar tinerilor căsătoriți le-a fost alături și fostul ministru de Interne.

Unde s-a căsătorit fiul lui Gabriel Oprea, în pandemie

Marin Gabriel Oprea, moștenitorul politicianului, a făcut nunta religioasă cu Davida. Băiatul lui Gabriel Oprea și tânăra sa soție au ales să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi au făcut pasul cel mare în plină pandemie cu noul virus. Însă, așa cum era de așteptat, au fost urmate toate regulile impuse de situație, cu mare strictețe. Nunta religioasă a fost transmisă și de mireasă, pe rețelele sociale.

Unde s-a căsătorit fiul lui Gabriel Oprea, în pandemie. Nu te-ai fi așteptat la asta
Nunta dintre Gabriel Oprea Jr. și Davida a avut loc chiar în sufrageria fostului șef MAI

Nunta celor doi a fost una care s-a desfășurat pe proprietatea din Snagov, deținută de fostul vicepremier român. Gabriel Oprea Jr. s-a cununat cu Davida chiar în sufrageria fostului ministru al Afacerilor Interne. Momentele unice au fost marcate prin câteva fotografii demne de păstrat în albumul familiei. Totodată, fiul lui Gabriel Oprea s-a însurat cu Davida cu o zi în urmă.

Nu te-ai fi așteptat la asta

Evenimentul a fost unul privat și ferit de ochii celor curioși, pentru că a avut loc în casa politicianului. La slujbă au participat doar familiile celor doi, așa cum se poate observa și-n imaginile din galeria foto. La nunta lui Gabi Oprea Jr. au participat aproximativ 12 persoane, fiind inclus preotul, dascălul, dar și fericiții miri, potrivit cancan.ro. Cununia civilă dintre aceștia a avut loc în luna noiembrie de anul trecut. Cununia a avut loc la Primăria Sectorului 1 din București, unde ei și-au depus pe atunci jurămintele tot în fața celor dragi. Davida Elena a devenit din acel moment, în mod oficial, nora fostului ministru de Interne.

Urmăriți Impact.ro și pe