Mihaela Rădulescu a rupt tăcerea! Reacția surprinzătoare a vedetei, după zvonurile privind despărțirea de Felix Baumgartner

Madlen Moraru 29.06.2020, 18:38

Mihaela Rădulescu a rupt tăcerea în ceea ce privește orice zvon că s-ar fi despărțit de Felix Baumgartner. Vedeta a dorit să pună capăt speculațiilor apărute în ultima perioadă. Totodată, absența ei din mediul online a dus la tot mai multe presupuneri, în rândul fanilor. De aceea, mulți s-au grăbit să spună că ea și cunoscutul cascador de origine austriacă nu mai formează un cuplu.

Mihaela Rădulescu a rupt tăcerea

De la startul pandemiei cu noul virus și în plan mondial, nici Mihaela Rădulescu sau Felix Baumgartner n-a mai postat în mediul online vreo poză cu ei, în calitate de cuplu. Această absență a dus la tot soiul de speculații din partea celor care o îndrăgesc pe fosta jurată de la Românii au Talent. De curând, însă, pe lângă faptul că rupt tăcerea cu privire la acest subiect delicat, Mihaela Rădulescu le-a arătat tuturor o ipostază romantică. Se pare că vedeta a profitat de timpul liber și se afla împreună cu cascadorul de origine austriacă când savurau momentele din natură.

Mihaela Rădulescu a rupt tăcerea! Reacția surprinzătoare a vedetei, după zvonurile privind despărțirea de Felix Baumgartner
Mihaela Rădulescu a pus capăt tuturor zvonurilor că s-ar fi despărțit de Felix

Mihaela Rădulescu le-a arătat tuturor, printr-o postare pe Instagram, cu ce se ocupă în prezent. Din cea mai nouă postare a acesteia se poate vedea clar că ea și Felix Baumgartner încă formează un cuplu. Ba mai mult, aceștia par mai apropiați ca oricând și în poza postată recent ei se află într-o pauză din excursia pe care au făcut-o. De asemenea, vedeta a transmis că se bucură de clipele de apropiere cu natura.

Reacția surprinzătoare a vedetei, după zvonurile privind despărțirea de Felix Baumgartner

„În pădure cu Felix Baumgartner „, a fost mesajul care a însoțit poza din mediul online.

Nu a durat foarte mult până când postarea repectivă, în care a confirmat că încă se iubește cu Felix, a fost reperată de către fani. De aceea, mulți și-au exprimat gândurile față de legătura vedetelor prin secțiunea e comentarii.

„Un cuplu puternic!”, „Ce înseamnă să te bucuri cu adevărat de viață”, „Sunteți minunați, vă ador!” sau „Și când toată lumea va dădea drept despărțiți! Să vă fie bine!?”, au fost doar câteva dintre mesajele internauților, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe