Mihaela Rădulescu, o nouă lovitură cruntă?! Gestul care confirmă vestea tristă

Mihaela Rădulescu ar fi suferit o nouă lovitură cruntă și există gesturi care confirmă trista veste. Frumoasa prezentatoare s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și a preferat să se izoleze și de mediul online, în lunile de pandemie.

Mihaela Rădulescu, o nouă lovitură cruntă?

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au despărțit, iar în acest mod fosta vedetă TV suferă o lovitură grea în viața ei personală. De la debutul pandemiei cu noul virus și în plan mondial, niciunul dintre cei doi parteneri nu a mai postat vreo poză cu ei pe rețelele sociale.

Totul pe când alte cupluri celebre au profitat de perioada în curs pentru a se mai apropia. Vedetele de la noi au împărtășit cu fanii inclusiv ipostaze romantice din clipele de izolare, dar acest fenomen nu s-a făcut simțit și în cazul celor doi. Mai mult decât atât în ultimele două luni de zile, nici Mihaela Rădulescu, nici Felix nu a mai postat vreo poză cu ei.

Mihaela Rădulescu, o nouă lovitură cruntă! Gestul care confirmă vestea tristă

Mihaela Rădulescu și Felix s-ar fi despărțit după o relație îndelungată, după cum susțin gurile rele

În momentele lor mai bune existau nu doar imagini, dar și scurte istorioare ale femeii celebre despre întâmplările lor și cele mai noi aventuri. De o perioadă însă absența din mediul online pare să confirme despărțirea vedetelor, iar potrivit celor de la spynews.ro, ei și-ar fi spus adio chiar când s-a declanșat criza cu noul virus. Mihaela Rădulescu locuiește de ceva vreme la Monaco, după ce a plecat din România.

Gestul care confirmă vestea tristă

Fosta prezentatoare TV și pilotul de origine austriacă ar fi decis să pună capăt poveștii lor de iubire. Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner erau împreună de peste cinci ani de zile și nu au ajuns niciodată în fața altarului pentru a trece la pasul următor din relația lor. Ambii parteneri având vârsta de 50 de ani au decis că acesta este parcursul cel mai firesc pentru relația lor. Un alt motiv pentru care nu s-au căsătorit niciodată a fost și cel stârns legat de religiile diferite ale celor doi. Niciunul nu a părut dispus să renunțe la astfel de convingeri pentru a le prelua pe ale partenerului, așa cum se impune odată cu o căsnicie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI