Exclusiv: De ce nu s-au căsătorit Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Sunt împreună de 5 ani

Redacția IMPACT 28.02.2020, 14:37
Exclusiv: De ce nu s-au căsătorit Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Sunt împreună de 5 ani

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu și Felix n-au ajuns în fața altarului, în cinci ani de relație, este unul foarte surprinzător. Deși trăiesc o poveste de iubire foarte frumoasă, fiecare dintre ei are propriile proiecte, de care se ocupă. De aceea, de multe ori, relația lor se desfășoară și la distanță. Acest lucru nu pare să o deranjeze deloc pe fosta vedetă de la PRO TV, ba din contră. În acest mod, fosta jurată are timp să se ocupe de propriile ei afaceri.

Exclusiv: De ce nu s-au căsătorit Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner . Sunt împreună de 5 ani

Există un motiv foarte solid pentru care Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu au făcut până acum pasul cel mare în relația lor. Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani și au avut parte de foarte multe momente inedite. Celebrul parașutist de origine austriacă o face foarte fericită pe fosta prezentatoare de televiziune. Însă, o posibilă cerere în căsătorie nu pare să se numere printre intențiile lui Felix, în ceea ce-o privește pe vedetă.

Exclusiv De ce nu s-au căsătorit Mihaela Rădulescu și Felix. Sunt împreună de 5 aniS-a aflat de ce Mihaela Rădulescu și Felix nu au făcut încă pasul cel mare și nu s-au căsătorit

Ambii în vârstă de 50 de ani, cei doi formează un cuplu foarte fericit, deși la începutul relației au avut parte și de câteva critici. Gurile rele erau, pe atunci, de părere că aceștia nu vor rezista prea mult împreună și din pricina diferențelor culturale. Diva de la Monaco, cum mai era supranumită Mihaela Rădulescu, a reușit, în timp, să sfideze și astfel de reguli.

Totodată, sursele Impact au aflat motivul real pentru care fosta prezentatoare TV și pilotul austriac nu au ajuns să se căsătorească. Chit că formează un cuplu foarte solid, ei nu par să își dorească să facă acest pas din pricina religiei. Fiecare dintre ei are o convingere religioasă diferită, la care nu sunt dispuși să renunțe.

Mihaela Rădulescu face parte din religia iudaică, pe când Felix este catolig. Potrivit legilor iudaice, două persoane nu se pot cununa astfel, dacă nu fac parte din aceeași credință. Ceea ce ar însemna că Felix ar trebui să treacă la religia lor. E un aspect de care bărbatul celebru pentru cascadoriile sale nici nu vrea să audă.

La rândul său, Mihaela Rădulescu a trecut la religia iudaică atunci când s-a căsătorit cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cu care are un fiu, pe Ayan. După divorțul său de Elan, din 2008, vedeta nu a renunțat la convingerile iudaice, pentru a putea fi de aceeași religie cu fiul ei, Ayan.

Urmăriți Impact.ro și pe