Fotbaliști români, depistați cu noul virus. Ce se arată în anunțul oficial al președintelui echipei

Marian Cărăvan 29.06.2020, 17:05

Noul virus a ajuns și în fotbalul românesc. După ce au apărut cazurile de la Dinamo și FC Botoșani, care au dat peste cap restarul campionatului, iată că au fost descoperite două cazuri de infectare printre fotbaliștii din liga secundă.

Ce se arată în anunțul oficial al președintelui echipei de ligă secundă unde au fost depistați pozitiv doi jucători

Fundaşul Andrei Marc, 27 de ani, și mijlocaşul Ionuţ Biceanu, 26 de ani, ambii legitimaţi la Concordia Chiajna, au fost depistaţi pozitiv cu noul virus la sfârșitul săptămânii trecute. După aflarea veștii,  jucătorii şi staff-ul echipei au fost băgaţi în carantină. Testul va fi repetat marţi, 30 iunie, pentru a se observa dacă în intervalul de timp dintre testul precedent şi aflarea rezultatului s-ar mai fi infectat şi alte persoane şi anturajul formaţiei antrenate de Florin Bratu.

„La testul rapid PCR, Andrei Marc a ieşit că ar fi avut virusul şi am repetat testele miercuri. Acolo au fost testaţi pozitiv Marc şi Biceanu. Acum echipa e in izolare o săptămână, după care vom face din nou testele”, a declarat Cristi Tănase, preşedintele Concordiei Chiajna, citat de ziare.com.

Andrei Marc și Ionuț Biceanu au fost testați pozitiv la noul virus. Vor repeta testul marți

Ce urmează pentru Chiajna și ce reacție a avut antrenorul Florin Bratu

Conform protocolului medical, toată echipa şi staff-ul au intrat în izolare pentru o săptămână, iar marţi, 30 iunie, se va efectua o nouă testare pentru a vedea dacă se pot începe antrenamentele.

„N-am apucat să stam împreună. Ne-am întâlnit doar atunci când am fost să facem testele. Pentru că a ieşit asa, o săptămână am fost nevoiţi să stăm acasă. Mâine (n.r. marţi, 30 iunie), conform protocolului, repetăm testarea”, a explicat pentru Florin Bratu, pentru Digi Sport.

Concordia Chiajna are planuri mari în sezonul viitor, promovarea în Liga 1.

Urmăriți Impact.ro și pe