Anunțul făcut de Roxana Ionescu la patru luni de căsătorie. Bucurie pentru Mama Natură și soțul ei

Rădulescu Valentin 26.06.2020, 17:42

Roxana Ionescu a ținut să mărturisească că are parte de o schimbare importantă în viața ei. Vedeta este căsătorită de patru ani cu bărbatul care o face să se simtă extrem de fericită, iar de curând a făcut și un anunț foarte important. Despre ce este vorba?

Roxana Ionescu, anunț important de la patru luni de căsătorie

Deși pandemia a avut un efect negativ asupra României, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt în continuare fericiți. Se iubesc de câțiva ani, iar cuplul privește numai partea optimistă a lucrurilor. Cei doi au numai motive de bucurie în ultima perioadă și ne aduc din ce în ce mai multe vești bune. Pe lângă faptul că de curând au botezat o fetiță, Roxana și Tinu se mută la casă nouă. Cei doi și-au ales o casă mare cu garaj și un living pe măsură. Anunțul a fost făcut recent chiar de ”Mama Natură”.

„Nu avem niciun plan pentru vara asta. Vom rămâne aici și vom profita cât de mult putem de noua noastră locuința”, a mărturisit Roxana, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Anunțul făcut de Roxana Ionescu la patru luni de căsătorie. Bucurie pentru Mama Natură și soțul ei
Anunțul făcut de Roxana Ionescu la patru luni de căsătorie. Bucurie pentru Mama Natură și soțul ei

Momente grele pentru Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Chiar dacă trăiesc o poveste de iubire minunată și sunt împreună de aproape 6 ani, asta nu înseamnă că nu au trecut prin momente grele. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au avut parte de o experiență neplăcută atunci când au încercat să aducă pe lume un copil. Vedeta a pierdut prima sarcină când se afla în luna a șasea, iar episodul a fost unul extrem de dureros. Roxana urma să devină mamă, dar din păcate au existat mai multe probleme, iar copilul nu s-a putut dezvolta. Chiar și așa, cei doi sunt în continuare optimiști, iar pe atunci au mărturisit că nu vor renunța.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a povestit Tinu Vidaicu în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe