Trauma prin care a trecut Roxana Ionescu. ”Terapia a ajutat-o mult”

Redacția IMPACT 28.04.2020, 15:19
Trauma prin care a trecut Roxana Ionescu. ”Terapia a ajutat-o mult”

Roxana Ionescu a trecut printr-o traumă după ce a pierdut sarcina, care se afla aproape de termen. Mai mult, vedeta întâmpină acum probleme în încercarea de a deveni mamă. Însă, partenerul său de viață, Tinu Vidaicu îi este aproape și nu se lasă până ce nu o va face din nou mamă pe frumoasa blondină.

Ce se întâmplă acum cu Roxana Ionescu, după trauma prin care a trecut

Anul trecut, Roxana Ionescu ar fi trebuit să aducă pe lume copilul ce-l purta în pântec, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și sarcina s-a oprit din evoluție. „Mama Natură” era însărcinată în luna a șasea atunci când a pierdut copilul. Cuplu a împărtășit cumplita veste atunci și cu fanii lor.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a declarat Tinu Vidaicu, anul trecut.

roxana ionescu, trauma, terapie, pierdere sarcina
Ce se întâmplă acum cu Roxana Ionescu, după trauma prin care a trecut

După tragicul incident, Roxana și Tinu și-au unit destinele, demonstrând că au trecut cu bine peste încercarea pe care au primit-o. Potrivit unor surse din anturajul Roxanei, aceasta ar fi avut nevoie de ajutor specializat pentru a depăși situația, deoarece a trecut printr-o ușoară formă de depresie. Așadar, vedeta a reușit să meargă mai departe cu ajutorul unui terapeut.

„Nu a renunțat la dorința de a avea un copil, dar momentan nu se simte pregătită. Trebuie să facă proceduri medicale pentru a se asigura că această tragedie nu se întâmplă din nou. Roxana și-a revenit, ea este o femeie extrem de puternică și a ales să își umple timpul cu muncă și alte activități pentru a se detașa de acest necaz. A ajutat-o enorm toată răbdarea pe care Tinu a avut-o cu ea, dar și terapia. Până de curând, ea evita subiectul, nu voia să vorbească despre această tragedie. Însă, acum vrea să se implice în fel de fel de campanii de ajutorare a femeile care trec prin asemenea situații”, au declarat surse din anturajul Roxanei Ionescu în exlusivitate pentru Playtech.

Urmăriți Impact.ro și pe