Ce vrea să facă Selly, după Bac. Cel mai cunoscut vlogger din România are planuri mărețe

Andrei Cezar 25.06.2020, 13:05

Selly este poate cel mai cunoscut vlogger din România, iar la vârsta de doar 18 ani a reușit să strângă milioane de urmăritori pe canalul său de YouTube și pe paginile de socializare. Tânărul este acum, ca orice adolescent de clasa a XII-a, în febra examenului de Bacalaureat. Însă după promovare, vloggerul are planuri mărețe.

Ce vrea să facă Selly după Bac

Chiar dacă anii de liceu se scurg ca într-o clipă, amintirile din această perioadă rămân întipărite în cartea celor mai frumoase momente din viața unui om. De aceea anii de liceu sunt considerați, de foarte mulți oameni, cea mai frumoasă perioadă a vieții.

Din păcate, însă, anul acesta elevii de clasa a XII-a au fost nevoiți să închieie brusc ultimul lor an de liceu. Motivul îl știm cu toții: pandemia de coronavirus, în urma căreia s-au școlile au fost închise, iar orele s-au mutat în mediul online.

Fiind și el în clasa a XII-a, Selly a mărturisit că nu își mai aduce aminte de ultima zi pe care a petrecut-o la liceu.

Nu mai țin minte cum a arătat ultima zi de liceu de anul acesta. În toată alergătura mea, nu m-aș fi gândit vreodată că aia e ultima zi în care dau pe la școală”, a declarat tânărul vlogger pentru revista Viva.

Ce vrea să facă Selly, după Bac. Cel mai cunoscut vlogger din România are planuri mărețe
Ce vrea să facă Selly, după Bac. Cel mai cunoscut vlogger din România are planuri mărețe

Ce va face vloggerul după Bac

Emoțiile Bacalaureatului nu l-au ocolit, însă, pe cel mai cunoscut vlogger din România. El a declarat că îi place să învețe, însă nu să ”tocească”.

La matematică și la biologie îmi place să învăț, iar la română mă obosește învățatul de comentarii, mi se pare fără sens. Limba și literatura română este în general o materie foarte frumoasă, dar tocitul comentariilor pentru examene e o prostie. După BAC voi merge la o facultate pe zonă de business, „Tiffin University se numește.””, a mărturist vloggerul.

Nu este singurul plan pe care îl are Selly după Bac. Întrebat fiind de reporter ce adresă scrie la el în buletin, tânărul a răspuns: ”Haha, buletinul e tot pe Craiova, iar după BAC mă mut la București.”

Urmăriți Impact.ro și pe