Selly, în noul sezon Asia Express? Ce i-a dezvăluit vloggerul Ginei Pistol

Redacția IMPACT 29.04.2020, 15:54
Selly, în noul sezon Asia Express? Ce i-a dezvăluit vloggerul Ginei Pistol

În cel mai recent vlog al său, Selly și-a surprins fanii cu o nouă dezvăluire, dar și cu un invitat celebru. Liderul trupei 5GANG a vorbit cu Gina Pistol despre o posibilă participare în noul sezon Asia Express, de pe Antena 1.

Cu cine ar vrea Selly să participe la Asia Express

Mulți dintre fanii celebrului vlogger în vârstă de 19 și-au exprimat deja dorința de a-l vedea pe acesta la Asia Express, în calitate de concurent. Iar în live-ul postat aseară, invitata lui Selly, Gina Pistol l-a provocat pe Selly să dezvăluie numele persoanei cu care ar face echipă dacă ar fi să participe la cel mai dur realitty show, Asia Express. În plus, Gina i-a expus lui Selly toate motivele mișto pentru care merită să participi la competiție, după ce acesta s-a eschivat că el nu ar reuși.

„Te bate gândul? Știi ce e mișto? Te scoate din zona ta de confort și fizic, și psihic. Adică, te bagă într-o lume nouă și, chiar dacă tu spui… Adică, știi cum e, când mergem undeva și ne cazăm și nu ne place hotelul sau patul, că scârțâie un pic sau că am văzut noi o furnică într-un colț sau chestii d-astea, că toți, la un moment dat, mai avem momente d-astea când ne credem regi și regine. Însă, acolo îți dai seama că ești foarte puternic și că, de fapt, poți să faci foarte multe lucruri. Și, de fapt, că nu ai nevoie de multe lucruri ca să poți să fii, știi?! (…)”, i-a spus prezentatoarea reality show-ului de la Antena 1, potrivit Cancan.

selly, asia express, gina pistol
Cu cine ar vrea Selly să participe la Asia Express. Sursă foto: Cancan

În cele din urmă, Selly a dezvăluit că dacă ar fi invitat de producătorii emisiunii Asia Express să participe la competiție, ar lua în calcul trei potențiali parteneri: Gami, mâna lui dreaptă din trupa 5GANG, iubita sa sau tatăl său. Însă, dintre toți vloggerul spune că cele mai mare șanse le-ar avea dacă ar merge împreună cu tatăl său.

„Dacă aș vrea să mă fac de râs, să murim, să plecăm repede acasă, m-aș duce cu un coleg de trupă, nu știu, cu Gami. Deci, cu Gami ar fi pentru un exist (n.r.: ieșire) rapid. Cu iubita mea m-aș duce dacă aș vrea să mă fac de râs, că ea este… cum să zic, că ea este mai curajoasă decât mine. Deci, m-aș duce cu Smără, dacă aș merge pe chestia asta. Și dacă aș vrea cu adevărat să am o șansă să ajung măcar aproape de finală, cred că m-aș duce cu tatăl meu”, a dezvăluit celebrul vlogger.

Urmăriți Impact.ro și pe