Cu cine s-a iubit Andreea Bănică înainte de soțul ei. ”Venea la mine fără ca el să știe”

Diana Radu 22.06.2020, 12:19

Andreea Bănică a sărbătorit duminică 12 ani de căsnicie alături de soțul eu, Lucian Mitrea, prilej cu care și-a adus aminte cum a furat-o acesta chiar din brațele fostului iubit. Artista a mai avut încă un motiv de sărbătoare duminică și anume ziua sa naștere.

Cine este fostul iubit al Andreei Bănică și cum a ajuns în brațele actualului soț

Andreea Bănică a împlinit 42 de ani de ani duminică și 42 de ani de căsnicie alături de soțul său Lucian Mitrea. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau liceeni la balul bobocilor. Artista își aduce aminte că a mers la bal împreună cu o prietenă, iar Lucian împreună cu vărul său au pus ochii pe ele și au dat cu banul să vadă cine o va invita pe Andreea la dan. Întâmplarea face că blondina a căzut la verișorul lui Lucian cu care a dansat toată noapte.

„El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu, clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele dintr-a 10-a …M-am gătit și, împreună cu o colegă, m-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Că să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

andreea banica, sot, fostul iubit
Cine este fostul iubit al Andreei Bănică și cum a ajuns în brațele actualului soț

Deși, era deja într-o relație cu vărul lui Lucian, acesta nu ezitat să-i facă avansuri blondinei. Andreea povestește chiar că venea la ea fără să știe vărul său și îi aduce tot feluri de cadouri. De asemenea, Lucian îi spune că vărul său mai umblă și cu alte fete și încet încet a reuțit să-i fure inima.

„Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. A durat câteva luni până când Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga fitile vărului său să renunțe la mine. Lucian venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele. Făcând asta ceva timp, m-am îndrăgostit”, a mai scris Andreea Bănică.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani de zile și au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah. Așadar, artista este o femei împlinită pe toate planurile și mulțumită pentru faptul că primul bărbat din viața sa este soțul său și tatăl copiilor ei, exact așa cum a visat.

Urmăriți Impact.ro și pe