Cum arată Andreea Bănică fără strop de machiaj. Diferența e uriașă!

Cum arată Andreea Bănică fără strop de machiaj. Diferența e uriașă!

Andreea Bănică a postat pe pagina sa de Instagram un tutorial de make-up la cererea fanelor. Artista le-a dezvăluit toate secretele machiajului său, dar și cum își pune ochii în evidență. În cadrul videoclipului, vedeta apare complet nemachiată.

Cum arată Andreea Bănică fără strop de machiaj

Cântăreața în vârstă de 41 de ani se mândrește cu tenul său, drept pentru care nu s-a sfiit să se afișeze nemachiată pe Instagram într-un tutorial de make-up. Andreea Bănică le-a explicat pas cu pas fanelor sale cum se machiază și ce produse folosește. Videoclipul a adunat peste 43.000 de vizualizări, iar internauții i-au admirat naturalețea.

De asemenea, Andreea Bănică le-a mai dezvăluit urmăritoarelor că în ultima perioadă nu s-a mai machiat, deoarece a preferat să-și lase tenul să respire.

„În ultimele luni m-am machiat foarte rar. Dacă nu am avut vreo intervenție la TV, de facut un live sau poze pentru Instagram, am preferat să las tenul să respire, pentru ca e destul cât mă machiez în mod normal. Am încercat să vă dau mai multe detalii despre accentuarea ochilor, pentru că primesc multe întrebări despre asta (…)”, a scris Andreea Bănică pe pagina sa de Instagram.

andreea banica, artista, nemachiata

Andreea Bănică fără strop de machiaj

Câte operații estetice are Andreea Bănică

Andreea Bănică a fost de foarte multe ori acuzată de către fani că are operații estetice, însă de fiecare dată vedeta a infirmat zvonurile. Cântăreața spune că singura intervenție pe care și-a făcut-o a fost pentru a-și îndepărta alunița de pe față, în rest este 100% naturală. În schimb, Andreea spune că este clientă fidelă a saloanelor de înfrumusețare.

„De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul. Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu, pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama mea a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat s-o scot, ca să nu ajungem la complicații”,  a declarat Andreea Bănică.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI