Bacalaureat. Ce notă a luat Andreea Bălan la examenul maturității. Era ocupată cu concertele, însă a reușit să obțină acest rezultat

Iancu Andreea 21.06.2020, 14:39

Examenul maturității reprezintă pentru unii motiv de laudă, iar pentru alții o ocazie de eschivare. Totuși, acesta nu este cazul Andreei Bălan. Vedeta se mândrește cu nota pe care a obținut-o la Bacalaureat. Chiar și așa, Andreea nu a beneficiat de relaxarea de a se ocupa doar cu școala. Pe vremea liceului, artista obișnuia să fie nevoită să aleagă concertele în detrimentul învățăturii.

Andreea Bălan, o elevă ambițioasă

Este frumoasă și extrem de talentată, dar nu a renunțat la studii. Andreea Bălan a reușit să ajungă o artistă de succes, care îmbină cu succes muzica și dansul în spectacolele sale. Cu toate acestea, și Andreea a fost nevoită să treacă de examenul de Bacalaureat.

Deși se afla mereu pe scenă, ocupată cu prestațiile trupei Andre, Andreea nu a renunțat la școală. Ea a ales să meargă în paralel cu toate și i-a reușit. Astfel, Andreea Bălan se poate lăuda cu o notă mare la examenul maturității. Artista a demonstrat ambiție și conștiinciozitate, reușind să îmbine plăcutul cu utilul. În ciuda faptului că nu s-a putut bucura de copilărie, Andreea a trecut cu bine de Bacalaureat. Vedeta a avut o medie generală de 8,85 la examenul final de liceu. Așadar, deși muncea, Andreea Bălan a obținut o notă foarte bună după terminarea liceului I.L. Caragiale.

Trupa Andre avea numeroase concerte în perioada în care solistele erau liceene Foto - unica.ro
Trupa Andre susținea numeroase concerte în perioada în care solistele erau liceene
Foto – unica.ro

Și-a dorit o familie frumoasă

Unul dintre visurile Andreei Bălan era să își poată construi o familie, să se așeze la casa ei. În ciuda diferitelor impedimente, Andreea a reușit să formeze un cuplu cu George Burcea, alături de care are și două fetițe. Din păcate, viața artistei nu a fost scutită de probleme. Surprizele neplăcute au apărut încă de la nașterea celei de-a doua micuțe a cuplului. Atunci Andreea a fost la un pas de moarte. Cu toate acestea, a reușit să treacă peste impas.

Pe de altă parte, în prezent, vedeta trece prin momente dificile, cauzate de divorțul de tatăl fetițelor ei. Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează în prezent un cuplu. Se pare că Andreea trebuie să mai aibă răbdare până când își va găsi liniștea pe care o caută.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...