Dănuț Lupu și-a făcut public salariul de la Dinamo. „Femeia de serviciu era mult peste mine”

Marian Cărăvan 18.06.2020, 12:05

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a ocupat o perioadă funcția de scouter pentru Dinamo, echipă pentru care a evoluat în trei rânduri, prima oară în perioada 1987-1990. Acesta a dezvăluit ce salariu i-a oferit Ionuț Negoiță când se ocupa de descoperirea de talente pentru clubul din Ștefan cel Mare.

Dănuț Lupu și-a făcut public salariul de la Dinamo

În perioada 2016-2018, Dănuț Lupu a lucrat pentru Dinamo, în calitate de scouter. Pe de o parte era și normal să se întâmple asta, Dinamo fiind echipa la care a debutat în fotbalul mare, venind de la echipa Dunărea Galați. Numai că pentru acționarul majoritar Ionuț Negoiță nu a contat deloc ce a însemnat Lupu pentru Dinamo și i-a oferit un salariu ridicol, mai mic decât al femeii de serviciu, după cum susține chiar fostul fotbalist. Dănuț Lupu e destul de supărat din această cauză și nu a mai rezistat și a „dat din casă”.

„Eu am avut salariul de 1.500 de lei la Dinamo. Femeia de serviciu avea 2.500 de lei. Pe mine nu m-a interesat salariul. Am fost mai mulți atunci care aveam salariile astea mici. Făcusem un grup drăguț la Dinamo. Eu nu m-am dus pentru bani la Dinamo. Sunt fotbaliști care au făcut pentru fotbalul românesc foarte multe și nu sunt băgați în seamă. Eu m-aș duce la Dinamo să lucrez și degeaba”, a spus Dănuț Lupu pentru ProSport.

Îl critică pe Ionuț Negoiță pentru ceea ce face la Dinamo. Asta i-a adus și îndepărtarea de la club

Dănuț Lupu nu a închis deloc ochii și, mai ales, gura, atunci când s-a văzut nevoit să ia atitudine față de acționarul majoritar Ionuț Negoiță. Ieșirile sale i-au fost fatale, pentru că Negoiță nu a mai dorit să colaboreze cu unul care nu-i împărtășește opiniile. Lupu a vorbit despre vânzarea clubului Dinamo, fiind sceptic în privința intențiilor deținătorului pachetului majoritar de acțiuni.

„Un om serios, dacă vrea să cumpere ceva, cere niște acte și nu spune nimic până la semnare. Astea sunt povești, că X, Y, Z vrea să cumpere Dinamo. Domnul Negoiță o să facă eforturi și o să plătească în continuare. De bine, de rău, mai vinde un copil, își ia drepturile TV. Serios? Îl plângem pe domnul Negoiță? El nu dă Dinamo, vrea 4 milioane. Nu poți să spui că nu mai vrei clubul, dar că vrei 4 milioane”, a mai spus Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu, 53 de ani, s-a născut la Galați, pe 23 februarie 1967. Are 15 selecții la echipa națională a României.

Urmăriți Impact.ro și pe