Fanii lui Dinamo nu scapă de Ionuț Negoiță nici după ce acesta vinde clubul. Anunțul patronului

Marian Cărăvan 17.06.2020, 17:05

Ionuț Negoiță caută de ceva vreme să vândă pachetul majoritar de acțiuni pe care îl deține la Dinamo, dar deocamdată toate negocierile au fost sortite eșecului. Acționarul majoritar a făcut și anunț care i-a pus pe fani pe jar.

Ionuț Negoiță rămâne lângă Dinamo și după ce vinde clubul. Ce le pregătește suporterilor

Cu toate că nu s-a găsit încă persoana care să preia pachetul majoritar de acțiuni, e o chestiune de timp până ce Ionuț Negoiță va ceda clubul din Ștefan cel Mare. În ultimă instanță, acțiunile deținute de Ionuț Negoiță vor fi cedate suporterilor. Dar chiar și dacă acest lucru se va întâmpla, fanii dinamoviști nu vor scăpa definitiv de Ionuț Negoiță. Acționarul majoritar este hotărât să se înscrie în Programul DDB al Asociației Peluza Cătălin Hîldan, contribuind pentru început cu suma 1948 de euro pentru achiziționarea cardului Elite. La fel cum a făcut și Cristi Borcea, unul dintre foștii acționari.

„Din păcate, nu a venit un investitor care să își asume toată responsabilitatea pentru a menține clubul pe linia de plutire, dar și de a face performanță.

Ce au făcut fanii e fără precedent în România! Sper să susțină clubul în continuare și să vină cât mai mulți fani. S-ar putea alătura și alții, cum ar fi domnul Muhammad Murad. Oricine este așteptat la Dinamo ca să se implice. Vreau foarte mult ca fanii să ia Dinamo clubul. Eu voi rămâne mereu dinamovist și voi face tot ce pot ca să ajut.

Și după ce voi ieși voi rămâne apropiat de club. Însă vreau să dau responsabilitate altora. Imediat cum ies din acționariat o să-mi fac card DDB de cel mai înalt nivel (n.r. – card Elite, de 1948 de euro pe an)”, a spus Ionuț Negoiță, la Pro X.

Ionuț Negoiță a anunțat ce datorii are Dinamo

„Datoriile scadente ale companiei (n.r. – Dinamo 1948 S.A.) la acest moment (n.r. – aprilie 2020) sunt în cuantum de 2.661.073 Euro. Suma necesară pentru obținerea licenței este de 168.000 de euro și trebuie plătită obligatoriu până la sfârșitul lunii aprilie. Din datoria sus menționată, o sumă de 530.000 de euro trebuie plătită către ANAF în termen de 2 ani de zile conform graficului de eșalonare stabilit cu ANAF-ul. Datoriile intragrup sunt în cuantum de 825.000 de euro. Acestea pot fi eșalonate pe o perioadă rezonabilă de timp. Datoriile către jucători pentru perioada decembrie 2019 – martie 2020 sunt în cuantum de 500.000 de euro” – Ionuț Negoiță.

Ionuț Negoiță a anunțat în urmă cu mai bine de două luni că vinde întregul pachet de acțiuni pentru suma de 1 LEU, însă cumpărătorului acțiunilor îi va reveni obligația de a achita suma sus menționată și de a prelua în întregime drepturile și obligațiile actualului acționar majoritar dar și ale societății, obligându-se la continuarea activității sportive a societății Dinamo 1948 S.A.

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe