Dinu Maxer a spus adevărul despre divorțul de Deea. Declarații dureroase din intimitatea cuplului. „S-a transformat”

Andrei Simion, Andrei Dumitrescu 29.03.2023, 20:33

Dinu Maxer a spus adevărul despre divorțul de mama copiilor lui, Deea. Artistul a făcut declarații dureroase din intimitatea cuplului, dezvăluind care a fost momentul din care a început să li se transforme relația către una ce nu mai funcționa.

Dinu Maxer, despre divorț

Dinu Maxer și Deea au format timp de 18 ani unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc, astfel că vestea separării lor a fost surprinzătoare pentru fanii lor. Cei doi au anunțat, marți, 28 martie, că au semnat actele de divorț.

Artistul a dezvăluit că a sperat până în ultima clipă la o împăcare, dar în zadar. Deea s-a mutat de mai bine de o lună, într-un apartament aflat în același bloc cu al lui. În timp ce fiul lor va rămâne la el, fiica lor va locui cu mama sa.

„Eu până în ultima secundă am sperat că se întâmplă ceva. Nu am reușit, dacă nu am reușit până nu am încheiat actele… Am testat și această relație la distanță, avem patru săptămâni de când Deea s-a mutat, cuplul era despărțit, nu mai eram un cuplu (…)

Noi vom rămâne împreună toată viață, noi vom rămâne părinții acelorași copii pentru care avem tutelă comună. Autoritatea Tutelară când a venit la noi și a văzut că am cumpărat apartamente în aceeași scară, când au văzut înțelegerea dintre noi, au zis ok, Adreas a vrut la tată, fata la mamă. Ei au văzut lucrul ăsta ca pe unul benefic”, a declarat Dinu Maxer în emisiunea lui Cristi Brancu.

Dinu și Deea Maxer

Momentul din care a început să se deterioreze relația dintre Dinu Maxer și Deea

De asemenea, Dinu Maxer a spus că Deea a fost cea care și-a dat prima verigheta jos de pe deget. Artistul a precizat că în ultima vreme, fosta lui soție nu mai publica poze cu el, pentru că nu mai simțea să facă acest lucru. Cântărețul a dezvăluit care a fost momentul din care a început să se deterioreze relația lor.

Mai exact, potrivit lui Dinu Maxer, iubirea lor a început să scârțâie după nașterea fiicei lor, Misa. Artistul a spus și că în căsnicia lor a fost rostit cuvântul „divorț” pentru prima dată la data de 15 august, când au realizat, mai mult Deea decât el, că relația lor s-a transformat într-una banală, platonică.

Deea, despre motivul despărțirii de Dinu Maxer

De cealaltă parte, Deea a explicat că ea și Dinu Maxer au devenit incompatibili din anumite puncte de vedere, astfel că a luat decizia să pună capăt relației.

„Ne-am schimbat și am ajuns să devenim incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalități, implicare, forță de muncă. Eu am crescut alături de Dinu și îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că vom putea să rămânem prieteni pentru a ne crește copiii în continuare”, a fost mesajul transmis de Deea Maxer în direct, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Urmăriți Impact.ro și pe