Dinu Maxer și Deea divorțează după 18 ani. Primele declarații: „Dumnezeu știe drumul fiecăruia”

Badea Violeta 28.03.2023, 15:36

Despărțire-șoc în showbizul românesc. Dinu Maxer şi soţul sa, Deea, au hotărât de comun acord să divorțeze, după o relație de 18 ani. Cei doi au împreună doi copii, un băiat pe nume Andreas și o fetiță pe nume Maysa Maria. Iată primele declarații ale fostului cuplu!

Divorţ răsunător în lumea mondenă. Se despart după 18 ani de relație

Nimeni nu prevestea asta. Dinu Maxer și Deea divorțează după 18 ani de relație și 14 ani de căsnicie. După aproape două decenii de conviețuire, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, cu toate că au împreună doi copii minunați, pe Andreas și pe Maysa Maria.

Cei doi au dat vestea marți, pe data de 28 martie, în mediul online. Bruneta i-a mulțumit bărbatului care i-a fost alături în tot acest timp, atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit!

Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, Dinu Maxer!, a fost mesajul postat de Deea Maxer pe pagina sa de Facebook.

Citește și Larisa Drăgulescu a făcut anunțul cel mare. E însărcinată la puțin timp după ce a divorțat!

Dinu Maxxer si Deea divorteaza
Dinu Maxxer si Deea divorteaza

Care este motivul divorțului dintre cei doi?

Totul părea să meargă bine între cei doi, așa că multă lume se întreabă de ce s-a ajuns la separare. Ei bine, Dinu Maxer si Deea au preferat să nu dezvăluie motivul pentru care s-a ajuns la divorț. În schimb, cei doi au precizat că își doresc discreție, liniște și pace, în special pentru cei doi copii pe care-i au împreună.

„Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viață noastră.

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer”, au conchis cei doi artiști.

Cum a început povestea lor de dragoste?

Dinu Maxer și Deea au fost protagoniștii unei iubiri ca-n povești. Cei doi s-au cunoscut de pe vremea când încă erau adolescenți. În trecut, frumoasa brunetă a povestit cum l-a cunoscut pe tatăl celor doi copii ai săi.

„Dinu prezenta baluri. Eu eram boboacă, n-am ieșit Miss, am luat premiul cel mare acasă. Atunci ne-am cunoscut. Pentru el a fost dragoste la prima vedere, pentru mine nu, că nu îndrăzneam la o relație cu Dinu.

M-au convins colegele mele să mergem la bal, îmbrăcată de ele în roz toată, învolănată. Când a intrat în club l-am strigat și s-a întors la mine”, dezvăluia Deea Maxer, în urmp cu ceva timp.

Citește și Cum se reface Loredana Groza după divorț. Artista a ales o metodă inedită!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...