Ce face actorul Ion Dichiseanu la 86 de ani. Secretul din cele două luni de izolare

Rădulescu Valentin 09.06.2020, 13:32

Marele actor se află la o vârstă fragedă, dar asta nu îl oprește să treacă peste obstacole și să fie în continuare activ. Perioada de izolare o fost una dificilă pentru mulți actori, dar Ion Dichiseanu a avut alături pe cine trebuie.

Cum și-a petrecut Ion Dichiseanu perioada de izolare la 86 de ani?

Aflat la vârsta de 86 de ani, Ion Dichiseanu a reușit să treacă cu bine peste perioada de izolare, mai ales că nepoata sa, Anastasia, i-a fost alături. Din păcate actorul a avut și o lună în care stat singur, perioadă pe care a petrecut-o alături de animalele și florile sale. Dichiseanu a mărturisit că nu este fricos din fire, dar este mai bine să fie precaut, așa că a respectat cu strictețe toate măsurile impuse de autorități, iar acum umblă numai cu mască.

„Îmi este încă frică, umblu cu mască. Prietenii m-au invitat la Călăraşi unde sunt cetăţean de onoare, dar nu m am dus. Nu sunt fricos din fire, dar trebuie să am grijă de mine şi de nepoţica mea. Vreau să am conştiinţa împăcată că totul e bine. M-aţi întrebat dacă iau tratament? Eu să iau tratament?! Doamne fereşte, mai beau câte un whisky, iar noaptea, înainte de culcare, chefir sau ceai de noapte bună!”, a povestit actorul pentru click.ro.

Ce face actorul Ion Dichiseanu la 86 de ani. Secretul din cele două luni de izolare
Ce face actorul Ion Dichiseanu la 86 de ani. Secretul din cele două luni de izolare

Ion Dichiseanu va juca într-un film pentru copii

Chiar dacă se află la o vârstă înaintată, maestrul scenei românești este o persoană foarte activă și abia așteaptă să joace în primul său film pentru copii. Această perioadă a fost una foarte grea pentru actori, printre care se află și Ion Dichiseanu, dar artistul a mărturisit că bunul său prieten, Cristian Radu Nema, i-a oferit un rol principal în filmul „Fabrica de ciocolată”. Actorul a vrut totuși să împărtășească cu oamenii câteva detalii din noua producție.

„E o poveste frumoasă, veselă, colorată. Un băiat şi o fetiţă fură ciocolată, iar directorul fabricii de ciocolată care e un om aşa mai hâtru, iată că va fi îmbunat de gestul micuţilor, de candoarea lor. Puterea purităţii unui copil asupra unui om ajuns la maturitate. Din distribuţie face parte şi un câine superb, care a stat foarte bine la şedinţele foto. Ca o vedetă!”, a spus actorul despre noul film în care va juca, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe