Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Chiar vedeta a făcut dezvăluirea

Iancu Andreea 04.06.2020, 14:58

Se pare că Bianca Drăgușanu nu se dezice de la obiceiurile sale. Vedeta este o mare amatoare a vizitelor la cabinetul medicului estetician. Însă nimeni nu se aștepta la o nouă modificare a fizicului blondinei. De data aceasta, intervenția este o premieră chiar și pentru Bianca.

Tratament după despărțire

Nu a trecut mult de la separarea cuplului Bianca Drăgușanu și fostul său soț, Alex Bodi. Deși este cât se poate de stăpână pe sine și pe sentimentele ei, Bianca pare să aibă nevoie de mici trucuri pentru a alunga gândurile urâte. Frumoasa blondină a ales să se lase pe mâna medicilor. Iar dovada o reprezintă filmarea postată chiar de vedetă.

Cei mai curioși dintre admiratorii săi s-au arătat interesați de prezența Biancăi într-un cabinet medical. Se pare că fostei prezentatoare îi priește statutul de femeie singură și își dorește să arate tot mai bine. Cine știe, poate pentru un nou pretendent?!

Fanii Biancăi vor fi surprinși de noua imagine a vedetei
Fanii Biancăi vor fi surprinși de noua imagine a vedetei

Cu chipul la control

Bianca Drăgușanu este o femeie frumoasă, cu un trup senzual, ce-i drept, pentru care a apelat și la câteva intervenții chirurgicale. Cu toate acestea, blondina nu se sfiește să își facă diverse îmbunătățiri atunci când consideră că este cazul. Astfel, în urmă cu puțin timp, își anunța fanii că este nemulțumită de modul în care arată sprâncenele sale. De aceea, blonda a decis să apeleze din nou la un medic specialist.

Iar pentru că dorește să fie sinceră cu admiratorii săi, Bianca s-a filmat în oglindă, alături de medic, apoi a postat imaginile într-un story pe Instagram.

Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: „pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită, a explicat Bianca în urmă cu câteva zile pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...