Cum o cheamă, de fapt, pe Bianca Drăgușanu. Acesta este numele ei complet din buletin

Redacția IMPACT 02.06.2020, 15:56

Bianca Drăgușanu, una din blondele din România de la care nu ai cum să îți iei ochii și care fură privirile tuturor când apare fie la TV, fie în fotografii postate pe rețelele sociale. Deși pare că știm totul despre ea, dat fiind faptul că se află mai mereu în lumina reflectoarelor, ai fi surprins, însă să afli un lucru mai puțin știut.

Care este numele real din buletin al Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este blonda fenomen, care se bucură mereu de atenție din partea presei mondene. I-am urmărit cu toții parcursul profesional, apoi cel personal care a inclus traversarea a două căsnicii, una cu Victor Slav, din care a rezultat un copil- Sofia, iar al doilea mariaj, cu Alex Bodi.

Puțini sunt însă cei care cunosc cu adevărat numite aspecte din viața sa și anume cele legate de identitatea sa. Mai precis, Bianca are un nume diferit în buletin, se numește Anca Bianca Drăgușanu Calintir. Mulți nu știu, de asemenea, nici faptul că vedeta mai are o soră, Oana Roxana Drăgușanu Calintir.

Bianca Drăgușanu, relație specială cu tatăl său

Bianca Drăgușanu ține de ceva timp primele pagini ale publicațiilor mondene. Din vizorul presei nu a scăpat nici tatăl său, Radu Drăgușanu, zis „Jimi”, o prezență discretă, dar specială în viața Biancăi. Bianca Drăgușanu a avut întotdeauna o relație bună cu părinții ei. Asta cu atât mai mult cu cât ambii părinți au fost bolnavi la un moment dat. Se pare că Bianca a moștenit gene bune de la tatăl ei, care la vârsta de 64 de ani arăta foarte bine și se menține foarte bine.

Însă, din nefericire, tatăl Biancăi s-a confruntat în urmă cu ceva timp cu câteva probleme de sănătate, când s-a îmbolnăvit destul de grav la rinichi. Afecțiunea pe care o dobândise de pe vremea când Bianca era împreună cu Victor Slav l-a țintuit la pat luni bune. Deși era neapărat nevoie să se odihnească și să stea în pat, acest lucru nu l-a împiedicat pe Radu, acum doi ani, să participe la botezul nepoatei sale Sofia-Natalia, fiica Biancăi și a lui Victor Slav,

Urmăriți Impact.ro și pe