Ce a aflat, de fapt, Bianca Drăgușanu despre Alex Bodi. A pus imediat capăt relației

Iancu Andreea 03.06.2020, 20:00

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să se despartă, dar puțini sunt cei care cunosc adevăratul motiv al rupturii. Există multe scenarii la mijloc, iar unul dintre ele a fost dezvăluit în exclusivitate pentru impact.ro. Potrivit unor apropiați ai cuplului, Bianca Drăgușanu a aflat un lucru inedit. Astfel, frumoasa blondă a decis să pună capăt relației.

Bianca a descoperit discuțiile lui Bodi cu focoasa rusoaică

Ruptura dintre cei doi soți s-a produs în urmă cu câteva săptămâni. Bianca a răbufnit și a decis să plece din vila fostului său soț. Cei doi s-ar fi certat pentru că blonda descoperise o serie de discuții între Bodi și Daria.

De aceea a plecat Bianca din vila acestuia. A găsit discuții între el și Daria, discuții din care se înțelegea clar faptul că sunt mai mult decât prieteni. Spuneau că le este dor unul de celălalt, etc. Culmea e că Alex avea discuții cu mai multe femei, nu numai cu Daria. Bianca a văzut negru în fața ochilor, a făcut ditamai scandalul și a plecat, au mărturisit surse apropiate bărbatului, conform playtech.ro.

Alex Bodi oscilează între cele două femei
Alex Bodi oscilează între cele două femei

Între două nu te plouă, dar nici bine nu îți este

Alex Bodi pare să nu își găsească liniștea. Pe de o parte și-ar dori să continue relația cu Bianca Drăgușanu. Iar pe de altă parte apreciază și felul de a fi al Dariei. Potrivit aceleiași surse, Bodi și-ar dori să poată juca la două capete. El nu a rezistat farmecelor puse la bătaie de Daria Radionova și își petrece câteva zile la Londra cu aceasta.

Daria este extrem de îndrăgostită de Alex de mult timp. La prima vedere, el este un bărbat după care te poți aprinde extrem de repede. Este serios, muncitor, întotdeauna sigur pe el și foarte galant cu femeile. Acum s-a întors la Daria ca la soția lui. Cu cadouri, cu vorbe mari și promisiuni, jură că ea este singura femeie din viața lui.

Totuși, Bianca a rămas în sufletul său, iar buchetul de trandafiri albi pare să fie un semn că vrea să facă pace cu fosta soție.

Însă, în același timp, o iubește și pe Bianca. I-a trimis flori, ca să îi amintească acest lucru. Nu ar vrea să o piardă pe niciuna. Bianca este pasiunea lui, nebunia lui, însă sunt prea multe scandaluri între ei. El spune că Bianca este incapabilă să iubească frumos și demn.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...