O recunoști? Simpatica fetiță a ajuns una dintre cele mai talentate artiste din țară

Rădulescu Valentin 03.06.2020, 13:47

O recunoști pe fetița din poză? Este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, dar și fiica renumitului Mircea Baniciu. De curând, vedeta a dezvăluit o fotografie cu ea din tinerețe, iar aceasta a atras multă simpatie din partea publicului.

Cum arăta în copilărie una dintre cele mai talentate artiste din țară?

Ana Baniciu, fiica renumitului artist Mircea Baniciu, a dezvăluit de curând o fotografie cu ea din copilărie. Cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Copilului, artista a ținut să împărtășească cu fanii săi o fotografie de când era micuță. Vedeta era o frumusețe încă de mică, iar pe chipul ei se citește inocența și bucuria de la vremea aceea. Artista a devenit acum o tânără frumoasă și talentată, calități pe care le dobândește de la părinții săi. Totodată, Ana Baniciu nu a uitat nici de momentele petrecute în copilărie și le-a adresat un mesaj emoționat tuturor copiilor.

„La multi ani, copii mari si mici! Sa nu uitati niciodata de copilul din voi pentru ca acolo este esenta! ♥️ #1iunie”, a scris vedeta pe pagina de Instagram.

O recunoști? Simpatica fetiță a ajuns una dintre cele mai talentate artiste din țară
O recunoști? Simpatica fetiță a ajuns una dintre cele mai talentate artiste din țară

Mircea Baniciu și fiica sa au acordat un interviu special

De Ziua Copilului cei doi au acordat un interviu difuzat la Observator, prin care au retrăit și au discutat amintirile din tinerețe. Ana s-a uitat la mai multe fotografii din copilărie, iar revăzându-le și-a amintit și de bretonul pe care îl tundea chiar artistul Mircea Baniciu. Deși cu ocazia zilei de 1 iunie nu se mai dau cadouri, acestea sunt nelipsite în familia Baniciu.

Mircea Baniciu nu a încetat nici el să își aducă aminte de clipele tinereții, așadar, tatăl vedetei a descris-o ca fiind „o ființă zglobie si cu toate datele unei artiste, în devenire”. Totodată, frumoasa artistă și-a amintit și de o boacănă făcută pe atunci. Ana Baniciu a povestit cum a căzut în cap dintr-un pat supraetajat, fiind considerat mai mult un accident.

Urmăriți Impact.ro și pe