Dana Budeanu, transformare spectaculoasă. Cum arată cu și fără machiaj. „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

Badea Violeta 02.02.2023, 09:14

Dana Budeanu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Toți românii au auzit de ea, iar fanii care o urmăresc zilnic, așteaptă cu sufletul la gură să dea verdictul, în materie de ținute și apariții ale celebrităților din țara noastră. Fără îndoială, creatoarea de modă are publicul ei care o adoră, fiind și o femeie extrem de frumoasă și tot timpul aranjată. Acum, însă, realizatoarea Verdictului a apărut pe internet nemachiată. Iată cum arată fără pic de make-up!

Cum arată Dana Budeanu nemachiată

La cei 43 de ani ai săi, Dana Budeanu arată spectaculos, fiind una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară și una dintre cele mai apreciate.

Aceasta a devenit cunoscută la Pro TV, datorită rubricii sale speciale de la „Vorbește Lumea”. Aici ea a comentat ținutele și aparițiile mai multor vedete autohtone.

După un timp, însă, creatoarea de modă a părăsit postul din Pache Protopopescu și s-a mutat în mediul onlinne, unde a făcut senzație pe canalul său de YouTube.

Totodată, Dana Budeanu este extrem de activă și pe rețelele sociale, unde postează aproape zilnic pentu fanii săi. De curând, vedeta s-a fotografiat pe Instagram fără pic de machiaj, și le-a reamintit urmăritorilor că frumusețea nu contează atât de mult la un om.

„Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”, a scris criticul de modă în mediul online.

Creatoarea de modă are un ten perfect, iar ridurile lipsesc cu desăvârșire. De asemenea, Dana Budeanu are și un trup bine sculptat, ca de zeiță. Asta cu toate că este mamă a două fete gemene.

Citește și Dana Budeanu, reacție furibundă după tragedia de la Lacul Morii. „Tăceți rușinați pe trotinete”!

Dana Budeanu 1
Dana Budeanu 

Dana Budeanu, mesaj dur pentru ministrul Sănătății

Dincolo de frumusețea sa incontestabilă, Dana Budeanu see mândrește și cu o minte ageră și cu un curaj extraordinar. Creatoarea de modă este o persoană extrem de directă și nu poate ascunde atunci când o deranjează ceva.

De această dată, vedeta l-a luat la țintă pe Alexandru Rafila, căruia îi reproşează faptul că împrăștie informații neadevărate despre ea în spațiul public.

„Bună ziua, domnule rafila! Realizările astea le ați prezentat la Sinaia? Arătați-i domnului Ciolacu pe cine a pus la Sănătate! N-ați făcut nimic pentru mâncarea din spitale, lucru de o importanță capitală!

Ps: dacă mai deschideți gura vreodată despre mine prin spitale și pe la DSP, cum că eu urlu de aproape doi ani, pentru că mă pune Gabriela Firea și pentru că am eu firme de catering pe care vreau să le bag în spitale, nu mai sunt „băiat” și vă arăt ce înseamnă să fiu golancă așa cum sunteți și dvs când faceți astfel de afirmații!

Urlu am urlat și voi urla pentru oameni, atunci când vă bateți toti joc de ei, indiferent din ce partid veniți! Eu nu am mize ca voi! Mie n aveți ce să mi dați și luați! Nu candidez nicăieri! Nu vreau niciun ban, n am nevoie! O să urlu pentru oameni cât am eu chef! Marș!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Citește și CTP, ironizat de Dana Budeanu și Mircea Badea după victoria lui Djokovic la Australian Open. „Trimiteți SMURDU”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...