Dana Budeanu, reacție furibundă după tragedia de la Lacul Morii. „Tăceți rușinați pe trotinete”

Anca Manolica 24.01.2023, 10:30
Dana Budeanu, reacție furibundă după tragedia de la Lacul Morii. „Tăceți rușinați pe trotinete”

Cazul femeii care a murit sfâșiată sâmbătă, 21 ianuarie, de o haită de câini, a stârnit un val de revoltă în spațiul public. Ana Oroș se afla la alergat în zona Lacului Morii din Capitală, moment în care a fost atacată mortal de maidanezi. Ce reacție a avut Dana Budeanu, după această tragedie.

Dana Budeanu, reacție furibundă după cazul femeii omorâte de maidanezi

Tragedia de lângă Lacul Morii din Capitală a revoltat o țară întreagă. În timp ce unii solicită măsuri urgente și găsirea vinovaților, mulți se întreabă care era motivul pentru care Ana Oroș a ales să iasă la alergat fix prin locul în care a mai fost atacată de câini, în aprilie 2022. Medicii legisți care au efectuat autopsia victimei au dezvăluit că aceasta a decedat în urma unei hemoragii masive din artera femurală.

Dana Budeanu a avut și ea câteva cuvinte de spus cu privire la această tragedie. Celebrul critic de modă a vorbit, în cadrul episoadelor pe care le face în aplicația ei, Verdict App, despre vinovații în acest caz.

„Trăim un moment dramatic, moartea unei femei nevinovate sfâșiată de niste căini ai nimănui, de nicăieri. În jurul cazului, o liniște abisală. Nu mai sunt nici proteste, nu mai ucide nici corupția, nu mai distrugem nici catedrale.

Tăceți rușinați pe trotinete, înveliți în pelerine impermeabile care să vă acopere sufletele ipocrite și haine. Care dintre voi? Acei neterminați care ați dus România, pentru ani de zile, în zodia urii ca niciodată după revoluție.

Nu vă este jenă de voi, vajnici apărători ai dreptății sociale prin București? Nu mai sunteți oripilați că se știa de această problemă de luni de zile și toți aleșii voștri, cu Plicușor în frunte, nu au făcut nimic?”, a reacționat vedeta.

Dana Budeanu
Dana Budeanu

„Silă este un cuvânt prea frumos pentru a descrie sentimentul care mă cuprinde”

În continuare, Dana Budeanu a vorbit despre lipsa de empatie a oamenilor care se accentuează pe zi ce trece. De vină este progresismul occidental, spune ea, care a reușit să „omoare” orice urmă de umanitate și moralitate.

„Cu fiecare eveniment de gen, îmi dau seama că progresismul occidental a reușit să creeze o specie de oameni lipsiți de empatie și minimă decență morală. Acești trotinetari crescuți pe banii fundațiilor sunt veșnic senini și imuni la orice sentiment uman.

Sunt doar niste sectanți plini de revoltă și ura la apăsarea butonului de către șefii care îi finanțează. În rest, trăiesc frumoși și liberi precum niște câini fară suflet, în timp ce lângă ei este MIZERIE, FRIG, FOAMETE sau MOARTE.

Silă este un cuvânt prea frumos pentru a descrie sentimentul care mă cuprinde când le văd fețele blajine de roboți fără repere (..) Ani de zile, România a fost terorizată de ifosele ipocrite ale acestor nulități, care stabileau ora exactă și nevoile oamenilor.

Veți trece nepăsători și peste acest subiect, la fel cum ați trecut și peste incendiile din spitalele conduse de ministerul Magicianului sau peste bunicii legați de paturi în spitale de sub ministerul lui Nimenila”, a mai spus Dana Budeanu.

Citește și: Mircea Badea, atac direct la Dana Budeanu. Prezentatorul a răbufnit după incidentul de la Lacul Morii. „Sunt absolut sătul”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...