O mai ții minte pe Monica Lewinsky, femeia care era să-l coste postul de președinte pe Bill Clinton? Cum arată acum, la 25 de ani de la scandalul amoros

Anca Manolica 25.01.2023, 13:55

Au trecut două decenii și jumătate de când Monica Lewinsky a fost pusă sub lupa microscopului, după ce aventura ei cu președintele de atunci, Bill Clinton, a ajuns pe prima pagină a ziarelor, în 1998. Fiecare aspect al vieții fostei stagiare de la Casa Albă a fost examinat și criticat public, inclusiv aspectul ei fizic. Cum arată acum, la 49 de ani.

Monica Lewinsky, femeia care s-a iubit cu Bill Clinton

S-au împlinit 25 de ani de când a ieșit la iveală adulterul fostului președinte Bill Clinton cu Monica Lewinsky, o stagiară de aproximativ 22 de ani de la Casa Albă. În ianuarie 1998, lumea acesteia era dată peste cap în momentul în care se afla de idila pe care a avut-o cu cel de-al 42-lea președinte al Statelor Unite.

La numai 24 de ani, Lewinsky a fost aruncată în lumina reflectoarelor mediatice și s-a aflat în centrul celui de-al doilea proces de destituire din istorie. Clinton nu a recunoscut că a avut o „relație nepotrivită” cu Lewinsky până în luna august a aceluiași an, când și-a cerut scuze pentru ceea ce el a catalogat ca fiind „o greșeală critică de judecată și un eșec personal din partea mea pentru care sunt singurul și complet responsabil”.

După aflarea veștii despre relație, Monica a lansat în 1999 o carte intitulată „Povestea Monicăi” și a acceptat să fie intervievată de televiziuni. Potrivit mirror.co.uk, în această perioadă se crede că a câștigat cel puțin 1,5 milioane de dolari din contractele cu presa.

„Pentru mine, la 22 de ani, a existat această combinație între admirația de a fi la Casa Albă, admirația președinției și admirația că acest bărbat care avea o energie și o carismă uimitoare îmi acorda atenție. Am fost îndrăgostită de el, ca mulți alții. Avea o carismă – și era un farmec letal, iar eu eram intoxicată.”, a povestit Monica Lewinsky pentru People.

Monica Lewinsky și Bill Clinton
Monica Lewinsky și Bill Clinton

Cum arată acum, la 49 de ani

După ce a văzut consecințele scandalului, Lewinsky a făcut un pas departe de lumina reflectoarelor înainte de a se transforma în activistă și antreprenor. Ea a continuat să creeze accesorii pentru femei, a devenit o personalitate de televiziune și a fost imaginea unui program de dietă.

După ce a plecat la Londra pentru a obține o diplomă de absolvire în psihologie, Lewinsky este acum o activistă socială care pledează împotriva hărțuirii cibernetice.

Citește și: Top minciuni grave din istorie. Una dintre ele continuă să provoace milioane de decese la nivel mondial

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...