Ion Țiriac, surprins în public alături de o tânără misterioasă. Imaginile unei posibile noi idile. (Foto Exclusiv)

Badea Violeta 02.12.2022, 13:41

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume și întotdeauna a fost înconjurat de femei frumoase. De-a lungul timpului, miliardarul român a avut numeroase relații, dar acestea nu au avut un final fericit. Însă, acum, afaceristul a fost surprins alături de o tânără misterioasă. Să fie vorba de o nouă cucerie? Iată cum arată femeia!

Ion Țiriac, alături de o tânără misterioasă, la mall

Ion Țiriac a fost surprins de fotoreporterii Playtech Știri într-o ipostază în care nu-l vedem prea des. Miliardarul român a fost văzut alături de o tânără misterioasă, la un mall din Capitală.

Cei doi nu erau singuri, ci însoțiți de numeroși bodyguarzi. Afaceristul, însă, nu și-a ținut partenera de mână niciun moment, semn ca dorește să rămână discret în ceea ce privește viața sa personală.

Totuși, tânăra nu este străină presei și publicului din România. Aceasta nu este la prima apariție alături de Ion Țiriac. Anul trecut, cei doi au fost surprinși în oraș și, conform informațiilor apărute în presă, de-a lungul timpului, pe tânără ar chema-o Teodora.

Totodată, presupusul cuplu a fost văzut și în vara anului 2022, la plajă, în Mamaia. Anumite voci spun că celebrul afacerist s-ar iubi cu Teodora de aproximativ an de zile. Alții susțin, însă, că, de fapt, cei doi au o relație de trei ani.

Citește și Top 10 cei mai bogați români în 2022. Ion Țiriac a fost detronat. Cine deține acum cea mai mare avere în România!

Ion Tiriac si tanara misterioasa
Ion Tiriac si tanara misterioasa

Ion Țiriac, unul dintre cei mai râvniți burlaci

Așa cum am precizat și mai sus, Ion Țiriac a avut numeroase iubite, însă doar una a reușit să-l ducă la altar. Se întâmpla în anul 1963. La vremea aceea, miliardarul se căsătorea cu Erika Braedt.

La doi ani după cununie însă, cei doi s-au separat din cauza femeii, care ar fi călcat strâmb. Aceasta l-ar fi înşelat pe afacerist cu celebrul regizor, Sergiu Nicolaescu, conform celor de la click.ro.

După divorț, Ion Țiriac s-a iubit cu Mikette von Issenberg, cea care i l-a dăruit pe Ion Alexandru Țiriac. De asemenea, Ion Țiriac a mai avut o relație și cu Sophie Ayad, o ziaristă de origine egipteană, care i-a dăruit doi copii, pe Ioana şi Karim.

Pe lista de femei cunoscute cu care afaceristul român a mai avut relaţii se numără: Nadia Coroi, Adriana Ichim şi Anamaria Ferentz. În plus, s-a vehiculat că Ion Țiriac s-a iubit și cu Ioana Deleanu. Însă, fosta gimnastă a negat relația.

Citește și Sorana Cîrstea, apariție surprinzătoare în București. Imaginile care o dau de gol pe iubita lui Ion Ion Țiriac (Foto Exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...