Sorana Cîrstea, apariție surprinzătoare în București. Imaginile care o dau de gol pe iubita lui Ion Ion Țiriac (Foto Exclusiv)

Redacția IMPACT 24.11.2022, 17:25

Sorana Cîrstea a avut o apariție surprinzătoare în București. Iubita lui Ion Ion Țiriac a fost fotografiată pe stradă, în Capitală, iar imaginile o dau de gol pe jucătoarea de tenis, numărul 34 mondial.

Cum a fost dată de gol Sorana Cîrstea

Jucătoarea de tenis în vârstă de 32 de ani a fost fotografiată de paparazzi Playtech.ro pe o stradă din București. Iubita lui Ion Ion Țiriac a fost astfel dată de gol cu privire la faptul că are grijă la condiția sa fizică, chiar și atunci când nu se află pe un teren de tenis.

Mai exact, jucătoarea de tenis nu ratează nicio ocazie pentru a se menține în formă. Sportiva, care publică adesea pe rețelele sociale frânturi de la antrenamente sau diverse exerciții sportive, apare în imaginile surprinse de paparazzi mergând în pas alert pe o stradă din Capitală. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile.

De altfel, Sorana Cîrstea a publicat recent câteva înregistrări video în care face salturi ghemuite cu o halteră ce are cel puțin 15 kilograme. Acest exercițiu este ideal pentru gambe, tendoane și mușchii fesieri.

Sorana Cirstea sufera in tacere. A scris pe internet „Inima mea e cea care se rupe”
Sorana Cirstea

Ce mănâncă Sorana Cîrstea

Jucătoarea de tenis este atentă atât la antrenamentul fizic, cât și la nutriție. La micul dejun, sportiva mănâncă o omletă, ananas și afine, ce conțin antioxidanți. În general, Sorana Cîrstea mănâncă 80% produse sănătoase. Restul de 20% este reprezentat de dulciuri sau alte mcii răsfățuri culinare.

În urmă cu aproximativ două decenii, când a început să facă sport, Sorana Cîrstea își permitea să mănânce diferit la micul dejun. Sportiva putea consuma atunci chiar și un croissant, fără să își facă griji.

„Încep dimineața cu ananas și afine, o omletă. În proporție de 80% mănânc sănătos, 20% mai scap și la dulciuri. Când am început să fac sport, acum 19 ani, dimineața era permis și un croissant, acum este cu totul alt concept.”, a spus Sorana Cîrstea, la un moment dat.

Urmăriți Impact.ro și pe