Exclusiv: Prin ce a trecut Bianca Drăgușanu, în cele 2 luni de izolare, alături de Alex Bodi. Umilință de nedescris

Alexandra Andrei 22.05.2020, 18:35

După ce au divorțat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să-și mai acorde o șansă. Cei doi au petrecut perioada de izolare împreuno la Mediaș. Însă, chiar dacă au declarat că sunt mai fericiți ca niciodată, se pare că lucrurile nu au fost chiar atât de roze între ei. Mai mult Alex Bodi ar fi înșelat-o din nou. Impact.ro a aflat toate detaliile despărțirii lor.

Poveste de dragoste mai ceva ca o telenovelă!

Se cunosc de numai doi ani, dar povestea lor de dragoste ar putea fi, cu ușurință, subiect de telenovelă. Ba am putea merge mai departe cu afirmațiile, spunând că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au certat din 2018 și până în prezent, mai mult decât Adriana și Silviu Prigoană în zece ani de căsnicie.

Fumoasa blondină și cel care îi este, încă, soț, se bat, se jignesc și reușesc să scoată ce este mai rău unul din celălat, însă, de fiecare dată trec peste tot răul pe care și-l fac. Spun ei, din iubirea imensă care îi leagă. O iubire bolnăvicioasă, am putea spune, ținând cont că Bianca a ajuns în punctul în care a fost nevoită să ia pastile cu pumnul pentru a putea dormi, spune ea, în timp ce Alex spune că gestul cu pricina a vrut să fie unul sinucigaș.

bianca dragusanu, alex bodi, culisele despartirii
De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Infidelități și bătăi repetate!

După o perioadă de izolare de aproape două luni, Bianca și-a luat catrafusele..pardon, hainele de lux, și a părăsit val vârtej vila din Mediaș a omului de afaceri cu direcția București. Motivul? Ar fi mai multe și ar avea mai multă credibilitate dacă ar fi povestite de Bianca. Însă, blondina se află în silenzio stampa și așa va rămâne, ținând cont de faptul că ea și Alex au semnat un contract de confidențialitate, prin intermediul căruia nici unul nu mai are voie să divulge detalii despre celălalt.

„Alex nu se poate abține să nu o înșele. Așa este el și asta va face mereu, deși o iubește. Mereu vor exista alte femei, ascunzișuri. Iar Bianca este foarte geloasă. Sigur că știa de Cassandra, a găsit nenumărate discuții în telefon, de aceea s-au și certat demult. De Cassandra și de altele, că nu e fata aia singura. S-au și bătut în perioada asta la Mediaș din cauza geloziei Biancăi, care este, cumva, justificată. Este furioasă, deși se preface că nu îi pasă și pune postări vesele. Cu siguranță se vor împăca, ea mereu îi iartă totul lui Alex. El este un bărbat care nu vede nimic în infidelitate. El mereu îi spune ei că acele femei nu contează, că pe ea o iubește, că ea e soția lui. Desigur, el poate să înșele, dar dacă ea ar fi făcut acest lucru, chiar ar fi ieșit un circ monstruos”, a declarat un apropiat al Biancăi, pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...