Alex Bodi a răbufnit după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Mesajul prin care a spus totul despre relația lor

Alex Bodi a răbufnit după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Mesajul prin care a spus totul despre relația lor

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt din nou în atenția presei. După ce au divorțat și s-au împăcat asigurându-i pe fani că lucrurile stau mai bine ca niciodată în relația lor, aceștia au comis-o din nou și s-au despărțit. Care a fost de această dată mărul discordiei?

Mesajul postat de Alex Bodi după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Relația dintre Alex Bodi și Bianca părea a fi numai lapte și miere. Mai mult aceștia se gândeau chiar să-și oficializeze din nou relația după ridicarea stării de urgență. Fanii cuplului erau, de asemenea, fericiți că cei doi se înțeleg din nou bine și că sunt fericiți împreună.

Însă, se pare că fericirea nu a durat prea mult și aceștia au reluat șirul despărților. De data aceasta ei spun că ar fi vorba despre o despărțire definitivă în urma căreia fiecare își va vedea de viața sa, potrivit SpyNews.

alex bodi, despartire, bianca dragusanu, mesaj

Mesajul postat de Alex Bodi după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Pentru a trece peste această despărțire Bianca Drăgușanu a mers la o serie de cumpărături în magazinele de lux la primele ore ale amiezii pentru a-și completa garderoba de vară. În schimb, Alex Bodi a fost activ pe rețelele de socializare, acolo unde a lansat mai multe atacuri la adresa fostei sale iubite. Alături de mesaje, afaceristul a postat ți câteva fotografii.

„Nu renunța la fericirea ta, doar pentru a le mulțumi altora. Fiecare se gândește doar la el”, este unul dintre mesajele postate de Alex Bodi pe Internet.

Se pare că cei doi nu se mai înțelegeu încă din izolare și au avut nenumărate certuri. Motivul principal al despărțirii recente dintre cei doi sunt pozele mult prea sexy făcute de Bianca
„Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru Cancan.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI