Din ce vrea Bianca Drăgușanu să facă bani, după despărțirea de Alex Bodi. Fosta asistentă tv a făcut totul public

Redacția IMPACT / 22.05.2020, 15:48

După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu s-a apucat de făcut bani. Fosta asistentă TV de la Kanal D a dezvăluit și cum vrea să-și sporească veniturile. Fanii vedetei au fost uimiți când au aflat ce a scos aceasta la vânzare pe Instagram.

Cum vrea să facă Bianca Drăgușanu mai mulți bani după despărțirea de Bodi

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou la statul de femeie singură la 38 de ani, după ce s-a despărțit de Alex Bodi. Despărțirea acestora a picat ca un trăsnet pentru fanii cuplului care credeau că cei doi se înțeleg foarte bine. Însă, de această dată nu pare să mai existe cale de împăcare. După această despărțire, Bianca și-a surprins fanii cu un gest incredibil. Vedeta a anunțat într-un story pe Instagram că își scoate la vânzare 12 dintre gențile de firmă pe care le deține.

bianca dragusanu, despartire, vanzare genti
Bianca Drăgușanu și-a scos la vânzare 12 genți de firmă.Sursă foto: Cancan.ro

„Pentru că m-am gândit să fac curățenia de primăvară, m-am gândit să scap de câteva dintre gențile mele pe care ori le-am purtat, ori m-am plictisit de ele. Marea majoritate sunt noi. Pe asta am cumpărat-o în luna decembrie (n.r.: 2019). Și vreau să le vând pentru că vreau să-mi iau altele noi. Cam așa fac: o dată la doi ani, schimb situațiile. Aceasta este un Valentino (…) cam prin luna decembrie, este nouă, n-am apucat s-o port niciodată, dar, m-am plictisit de ea. Și vreau să o vând, pentru că mai am câteva roșii”, a declarat fosta iubită a afaceristului Alex Bodi.

Pentru a dovedi că gențile sunt originale, Bianca Drăgușanu le-a arătat fanilor în story și bonul fiscal de la geanta Valentino, pe care a dat nu mai puțin de 9.500 de lei. Toate gențile pe care vedeta le vinde sunt de la mărci celebre, precum: Prada, Gucci și Chanel. Despre gestul Biancăi, unii internauți spun că vedeta ar vrea să vândă aceste genți deoarece au fost primite cadou de la Alex Bodi, și cum s-au despărțit, nu ar vrea să le mai poarte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI