Reacția uimitoare a Simonei Halep, când i s-a propus să se mute din România. Răspunsul ei l-a luat prin surprindere pe Darren Cahill

Marian Cărăvan 22.05.2020, 15:26

Cum ar fi să primiți într-o zi propunerea de a pleca din România? Campioana Simona Halep a fost pusă într-o asemenea situație, iar reacția ei l-a surprins pe Darren Cahill, antrenorul australian al sportivei.

De ce Darren Cahill i-a spus Simonei Halep să se mute din România

Colaborarea dintre Simona Halep și antrenorul Darren Cahill este una foarte strânsă și ea depășește pe alocuri sfera sportului. Australianul îi dă multe sfaturi Simonei, iar acum a dezvăluit că a îndemnat-o pe campioana noastră să se mute din România. O idee care nu e de ieri, de azi, și care a apărut când a venit vorba de finanțe. Iar acum după ce în presă a apărut informația conform căreia Simona Halep are probleme cu ANAF-ul și urmează să fie executată silit, Darren Cahill și-a adus aminte ce a sfătuit-o pe constănțeancă.

„Acum câteva zile am înțeles că a apărut într-un ziar din România o știre falsă în care se spunea că Simona nu și-a plătit taxele. E nevoie de multă forță interioară și determinare ca să faci față la așa ceva. Unul dintre primele lucruri pe care i le-am spus Simonei acum 4 ani a fost să își schimbe reședința pentru a economisi bani din taxe. Fie Dubai, fie Monte Carlo. Într-un astfel de loc.

Mulți jucători fac asta. Să își schimbe reședința în astfel de locuri pentru a nu plăti impozite la fel de mari precum în țara lor”, a spus Darren Cahill, într-un interviu acordat Digi Sport.

Reacția Simonei Halep l-a luat prin surpindere pe Darren Cahill

Darren Cahill a văzut ce înseamnă patriotismul. Simona Halep a demonstrat acest lucru, prin răspunsul pe care i l-a dat antrenorului ei. Povestește chiar Darren Cahill:

„În acel moment mi-a aruncat o privire tăioasă, la fel cum o face uneori pe teren, și a spus: ‘Nici gând să fac asta!’ Nu a mai putut adăuga nimic. ‘Sunt româncă, trăiesc în România, îmi voi plăti taxele în România. Voi face așa cum e corect!’

Fiecare companie de management care a intrat în contact cu Simona i-a dat același sfat. Iar răspunsul ei a fost de fiecare dată același: Nu! Sunt româncă și îmi voi plăti taxele în România. Iar apoi vine un ziar să scrie știri false despre taxele ei”, a spus Darren Cahill.

Australianul și-a dat seama că nu o poate convinge nicicum pe Simona Halep, așa că și-a schimbat abordarea și a trecut la sfaturi care țin de psihologia umanp, un capitol la care Cahill se pricepe foarte bine.

„I-am spus că nu poate trăi în trecut, ci să o facă în prezent. Lucrurile care s-au petrecut în trecut trebuie lăsate în spate. Nu trebuie să te preocupi despre ce vor spune ceilalți oameni. Asta te-ar putea schimba. Nu vei mai putea fi la fel de bună”, a mai dezvăluit Darren Cahill, în interviul ce va fi difuzat la Digi Sport, vineri seară.

 

Urmăriți Impact.ro și pe