Câți bani primește Vulpița din partea statului. Suma nebănuită pe care o încasează lunar

Rădulescu Valentin 22.05.2020, 12:42

Vulpița a devenit un personaj cunoscut în foarte puțin timp. Povestea ei de dragoste cu Viorel a atras atenția multor români, iar la scurt timp a devenit și vedetă. Cu toate acestea, Vulpița și Viorel încă beneficiază de ajutor din partea statului. Cu ce sume de bani se alege vedeta de la Acces Direct?

Câți bani primește vulpița de la stat?

Viorel și Vulpița au strâns numeroase sume de bani după urma aparițiilor la tv. Chiar dacă cei doi au parte de multă faimă și apreciere din partea telespectatorilor, încă sunt asistați social. Vulpița a devenit vedetă după apariția sa la Antena 1, iar acum se poate mândri că are o sumă frumoasă de bani în portofel. O apariție zilnică la Acces Direct îi aduce 100 de euro, dar ea și Viorel tot nu vor să muncească, astfel încât beneficiază și de banii statului.

Pentru că cei doi sunt asistați social, mai primesc pe lângă sumele de la Antena 1 și 439 de lei pe lună. Viorel și Vulpița se încadrează în categoria familiilor cu un copil, adică trei persoane, astfel încât primesc 357 de lei, ceea ce înseamnă ajutorul pentru familiile formate din trei persoane. La această sumă se mai adaugă încă 82 de lei, pentru că fac parte din familiile cu un copil. Cei doi sunt apți de muncă, dar preferă să își facă apariția la emisiunea Acces Direct, deoarece se aleg cu sume frumoase de bani, chiar mai mari față de unele salarii din Capitală.

Câți bani primește Vulpița din partea statului. Suma nebănuită pe care o încasează lunar
Câți bani primește Vulpița din partea statului. Suma nebănuită pe care o încasează lunar

Viorel și Vulpița nu vor să se mai întoarcă la țară

Cuplul vedetă nu vrea să audă nici în ruptul capului de întoarcerea la Blăgești. Vulpița nu mai vrea să fie săracă și nici să locuiască la țară. Aceasta s-a obișnuit deja cu viața la oraș. Pe lângă sumele favorabile pe care le-a câștigat în ultima vreme, Vulpița de la Acces Direct a câștigat bani și din lansarea sa muzicală pe piață. Videoclipul său a adunat peste 5 milioane de vizualizări, ceea se înseamnă că vedeta a mai adăugat în portofelul său câteva mii de euro.

Recent, Vulpița din Blăgești a primit o propunere din partea lui Leo de la Strehaia. Acesta vrea să îi ofere o sumă importantă de bani pentru apariția ei într-un proiect cu privire la conținutul lui de pe Youtube. Leo susține că le va oferi lui Viorel și Vulpiței tot ce le trebuie. Proiectul urmează să fie oficializat printr-un contract.

„O vreau pe Vulpița la mine, pe contul meu de YouTube, să facem show împreună. Oricum, Anca îl place pe Viorel, așa că îl iau și pe el, și pe Vulpița. Anca să-l păstreze pe Viorel, eu o iau pe ea.
Este o femeie care pare simpatică, nu știu cum m-aș înțelege cu ea, dar propunerea mea este chiar serioasă. Deja am avut niște discuții, mai discrete, ne-am tatonat la modul serios, și i-am zis că nu mai contează banii.
Știu că ia bani puțini și că tot ceea ce face, face pentru bani. Așa că o să îi dau eu bani mulți, o duc aici, la mine, la Strehaia, îi aduc și copilul, îi cazez, le dau mâncare, bani, dar, normal, facem contract pentru show-ul tv pe care vreau eu să îl fac.”, a spus Leo de la Strehaia, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe