Cum arăta Vulpița de la Acces Direct, înainte ca Antena 1 să o facă vedetă. De nerecunoscut! Foto

Redacția IMPACT 01.04.2020, 19:35
Cum arăta Vulpița de la Acces Direct, înainte ca Antena 1 să o facă vedetă. De nerecunoscut! Foto

Vulpița de la Acces Direct era o apariție total diferită, cu doar câteva luni în urmă. Pe numele ei real, Veronica Stegaru, tânăra de 22 de ani a avut parte de o transformare incredibilă. De la vestimentație, și până la modul în care își poartă părul, dar și la nivel financiar, aceasta s-a bucurat de un mare succes. Totul datorită episoadelor din show-ul prezentat de Mirela Vaida, pe Antena 1.

Așa arăta Vulpița de la Acces Direct, înainte ca Antena 1 să o facă vedetă

De curând, Vulpița de la Acces Direct s-a lansat și în muzică, odată cu prima ei piesă, care le-a fost prezentată telespectatorilor tot pe Antena 1, în premieră. Melodia pe care a realizat-o într-o colaborare cu actorul Florin Petrescu, celebru pentru rolul lui Axinte, de la Vacanța Mare.

Cum arăta Vulpița de la Acces Direct, înainte ca Antena 1 să o facă vedetă. De nerecunoscut! Foto
Veronica Stegaru arăta total diferit, înainte să devină vedeta celor de la Antena 1

Veronica Stegaru arătat total diferit, în luna decembrie din 2019, când a apărut pentru prima dată la Acces Direct. Mai exact, aceasta lansa tot soiul de acuzații pe atunci, iar toată lumea a putut să o observe pe tânăra îmbrăcată modic, din județul Vaslui. În prezent, nu mai are deloc respectiva înfățișare, pentru că și-a asumat statutul dobândit odată cu aparițiile TV. Veronica Stegaru a primit porecla de „Vuplița” din partea celor de la Antena 1, după telenovela în care s-a aflat și că ar avea un amant, deși era măritată. De aceea, povestea soției-vulpiță le-a atras rapid atenția multor telespectatori, care au urmărit întreaga ei poveste.

Veronica Stegaru, de nerecunoscut!

Chit că în prezent vrea să arate tot mai mult precum o vedetă de televiziune, Veronica Stegaru era de nerecunoscut, cu mai puțin de jumătate de an în urmă. În prima ei apariție TV, aceasta purta o căciulă roșie, și avea părul în totalitate acoperit de acel accesoriu. În prezent, Vulpița preferă buclele și să își lase podoaba capilară liberă.

Vulpița și Viorel Stegaru, soțul acesteia în vârstă de 30 de ani, au marcat un real succes odată cu faptul că au acceptat să își expună viața, în fața camerelor de filmat. Cei doi au împreună o fetiță de câțiva anișiori, dar au fost nevoiți să facă și un test de paternitate, pentru a dovedi cine este tatăl micuței. La pachet cu aparițiile pe bandă rulantă din emisiunea Mirelei Vaida a mai venit și faptul că cei doi au putut să își îndeplinească visul și să se mute din provincie, în Capitală.

Urmăriți Impact.ro și pe