Artista din România care a stat la masă cu Vladimir Putin. Chiar a cântat la ziua de naștere a liderului rus

Anca Manolica 06.10.2022, 11:02

O artistă celebră din România a stat la masă cu Vladimir Putin și a povestit despre cum a fost întâlnirea cu liderul rus. În vârstă de 32 de ani, aceasta are o carieră impresionantă, cucerind cele mai mari scene ale lumii. Preferă, însă, să fie o fire foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Iată despre ce cântăreață este vorba.

O artistă din România a stat la masă cu Vladimir Putin

O prezență feminină celebră de la noi din țară a ajuns în atenția tuturor datorită legăturii sale cu liderul rus, Vladimir Putin. Este vorba despre soprana Irina Baianț, una dintre cele mai apreciate artiste din România, care a ajuns chiar să stea la aceeași masă cu șeful de stat. Ba mai mult, a și cântat la ziua de naștere a acestuia.

Tânăra de 32 de ani a reușit să cucerească deja marile scene ale lumii și are o carieră impresionantă. Blondina preferă să fie cunoscută și apreciată pentru calitățile sale artistice, și mai puțin pentru evenimentele din viața sa personală. Din acest motiv, are grijă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Soprana Irina Baianț
Soprana Irina Baianț

Cum a decurs întâlnirea cu liderul rus

Celebra soprană a susținut că întâlnirea cu liderul de la Kremlin a fost una emoționantă, dar plină de reguli. Irina Baianț a fost sfătuită înainte de eveniment să aibă părul prins, dar coafura să nu aibă ace. De asemenea, au existat anumite restricții și atunci când a venit vorba despre obiectele vestimentare. Artista a fost controlată atent și la intrare.

„Țin minte cu multă emoție premiera musicalului Fantoma de la Operă, din București și concertul de ziua președintelui Putin din 2015 de la Palatul Kremlin, unde am avut plăcerea de a cânta și de a sta la masă cu el și cu alte oficialități, mai apoi primind distincție de onoare din partea Cabinetului Președintelui și alte invitații pentru a susține concerte. (…)

Interdicții propriu-zise nu au fost, au fost recomandări pe care să nu le încalci, deci să le iei ca pe un fel de interdicții. De la felul în care trebuia să îți prinzi părul, să nu ai ace de păr, să nu ai fixativ la tine, să nu ai nimic contondent, inclusiv înainte de intrarea în scenă cei de la pază au trecut cu mâna prin părul meu să vadă că nu am ceva bombe ascunse prin păr.

Tocurile pantofilor nu aveau voie să fie mai mari de cinci centimetri, să fie lat sau subțire, în niciun caz pătrat. Nu aveai voie în pantaloni, era obligatoriu să ai o fustă sau un deux pieces sau o rochie de concert”, a povestit soprana Irina Baianț.

În trecut, Irina Baianț s-a iubit cu îndrăgitul artist Doru Todoruț. Relația lor a fost ținută departe de ochii curioșilor, motiv pentru care nu se știe cu exactitate ce a dus la separarea dintre cei doi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...