Soția unui fotbalist celebru face dezvăluiri inedite. Ce evită să facă partenerul său în vacanțe. „Anul acesta chiar i-a plăcut”

Anca Manolica 23.09.2022, 08:22

Soția lui Gabi Popescu a fost dintotdeauna înnebunită după plajă, mare, dar mai ales un bronz uniform pe care să și-l etaleze pe tot parcursul anului. Carmen Abrudan iubește să se expună la soare de dimineață până seara, devenind extrem de rezistentă atunci când vine vorba de temperaturile extreme din timpul verii. Nu același lucru se poate spune și despre fostul fotbalist, care nu este la fel de prietenos cu căldura. Recent, fosta prezentatoare de știri a făcut unele dezvăluiri despre soțul ei, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Crina Abrudan, dezvăluiri despre soțul său

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că soția lui Gabi Popescu adoră să își petreacă vara la malul mării, dovadă fiind și toate fotografiile superbe în costum de baie pe care aceasta le publică mereu pe contul său de Instagram.

Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 este înnebunită după plajă și un bronz perfect, astfel că, ori de câte ori are ocazia, ea face câte o escapadă la mare pentru a-și expune trupul perfect sub razele soarelui, de dimineață până seara.

În toți acești ani, Crina Abrudan a devenit foarte rezistentă atunci când vine vorba de temperaturi ridicate. Aceasta a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că are o toleranță atât de mare la căldură încât a rezistat în Dubai, în luna iulie, atunci când nici temperaturile sunt de-a dreptul toride.

În schimb, lui Gabi Popescu nu îi place deloc să stea la soare

Gabi Popescu, în schimb, evită să se expună prea mult la plajă. În toți cei 14 ani de relație cu fostul fotbalist al echipei naționale, abia acum a reușit să îl convingă să stea și el ceva mai mult.

„Lui Gabi îi place să vină la mare. Coboară la plajă bineînțeles după ce cobor eu. Bea o cafea, stă sub umbrelă vreo jumătate de oră, o oră, după care merge să mănânce o salată ceva sau niște paste, după care urcă în cameră. Duminica în general urcă pentru că e Formula 1, iar sâmbătă pentru că sunt calificării.

Mai coboară pe la 17:00, mai bea o cafea, mai stă un pic la plajă și după o oră zice că l-a ars soarele destul și urcă în cameră. Pe soțul meu îl arde soarele oricum și sub umbrelă, și îmbrăcat. Cred că și în apartament îl arde soarele vara. Nu e așa norocos ca mine. Pe mine nu mă arde, eu sunt prietenă cu soarele.

Mă bronzez frumos, îmi place să stau la soare. Apreciez faptul că stă totuși suficient de mult cu mine la mare și la soare. Anul acesta chiar i-a plăcut să vină, deși în alți ani nu îi plăcea marea. Anul acesta nu știu ce s-a întâmplat că a fost mai insistent decât mine legat de plecările la mare”, a povestit superba blondină.

Crina Abrudan
Crina Abrudan

Crina Abrudan și Gabi Popescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 14 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...