Crina Abrudan, momente fără precedent pe plajă la Mamaia. Toți turiștii s-au uitat după ea (foto exclusiv)

Ioana Bucur 27.07.2022, 13:02

A fost mereu una dintre cele mai admirate femei din showbiz-ul de la noi din țară. Vedeta are o siluetă perfectă și se vede că se simte excelent în propria piele. Recent, ca mulți români, a ales să își petreacă vacanța pe litoral, bucurându-se de momente de relaxare la malul mării. Echipa de paparazzi a redacției Playtech – Impact.ro a obținut, în exclusivitate, imagini incendiare cu Crina Abrudan pe plajă la Mamaia.

Crina Abrudan, apariție senzațională pe plajă la Mamaia

Temperaturile caniculare din ultimele zile au inspirat tot mai mulți români să fugă din orașe și să se bucure de soare într-una dintre stațiunile de pe litoralul Mării Negre.

Printre cei care au ajuns la mare recent a fost și celebra Crina Abrudan. Vedeta a profitat din plin de vremea frumoasă și, fără să știe, a atras nu doar privirile tuturor turiștilor de pe plajă, ci și obiectivele aparatelor foto ale echipei de paparazzi a redacției Playtech – Impact.ro.

Îmbrăcată într-un costum galben din două piese, blonda a avut parte de câteva clipe relaxante alături de cățelușa ei pe nume Lana, potrivit Playtech.ro, cu care s-a jucat la malul apei. Cele două s-au retras apoi spre umbră, vedeta fiind studiată din cap până în picioare de domnii din jur.

Crina Abrudan, momente fără precedent pe plajă la Mamaia. Toți turiștii s-au uitat după ea (foto exclusiv)

„Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului”

Crina Abrudan a pregătit o surpriză pentru fanii săi, ea urmând să apară în noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1. Admiratorii săi vor avea ocazia să o vadă în timpul antrenamentelor pentru săriturile de la doi, cinci, șapte sau 10 metri. Rămâne de văzut cât curaj va avea și de unde va putea să sară în fața juraților.

Anul trecut, vedeta dezvăluia că a început să meargă la sală, în ciuda faptului că nu era o adeptă a sportului.

„Am început sa fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.

Până acum nu eram fan sport, dar am decis să merg la sală pentru atmosfera foarte energică de la antrenamente, pentru că este distractiv și nu mă plictisesc și pentru că faci tot timpul altceva.

Fac în curând șase săptămâni și sunt foarte mulțumită de mine. După ce închei programul de opt săptămâni vreau să continui pentru că mă simt extraordinar la antrenament’, declara Crina Abrudan pentru VIVA!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...