Corina Chiriac, apariție de senzație la Constanța. Artista de 72 de ani a ridicat publicul în picioare

Andra Daoud 19.09.2022, 13:21

La 72 de ani, Corina Chiriac este într-o formă de zile mari. Îndrăgita artistă a cântat recent la un eveniment organizat la malul mării, iar apariția ei a electrizat publicul. Oamenii adunați la eveniment au dansat și au fredonat împreună cu artista cele mai îndrăgite piese din repertoriul ei, iar Corina Chiriac a ținut să mulțumească publicului pentru primirea călduroasă.

Corina Chiriac, apariție electrizantă la 72 de ani

Corina Chiriac a fost invitată să cânte la Constanța, în cadrul unui festival aflat la prima ediție. Îndrăgita artistă a încântat publicul adunat în Piața Ovidiu din Constanța, în ultima seară a festivalului Sunscreen Film & Arts Festival. În vârstă de 72 de ani, artista a ridicat publicul în picioare, iar oamenii au cântat alături de ea cele mai îndrăgite piese din repertoriul său și au dansat alături de ea.

Corina Chiriac a dat share pe pagina ei de Facebook la fotografiile de la festival și a scris în dreptul lor că s-a simțit extraordinar la Constanța și că a fost o seară de neuitat pentru ea.

Corina Chiriac, aparitie de senzatie la Constanta. Artista de 72 de ani a ridicat publicul in picioare
Corina Chiriac a impresionat publicul la Constanta

Corina Chiriac și-a lansat recent cartea autobiografică

Artista și-a lansat recent cartea autobiografică, în cadrul unul eveniment care a avut loc la Vaslui. Corina Chiriac a adunat experiențele trăite de-a lungul carierei într-un volum la care a început să scrie în pandemie și a cărui redactare a durat opt luni. Cartea se intitulează „Minuni trăite” și este o colecție de povești impresionante, după cum a spus chiar artista.

„Sunt foarte multe poveşti extraordinare care mi s-a părut că merită să rămână undeva într-o carte. Carte vă oferă într-adevăr o poveste lungă. Inclusiv domnul prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, căruia editorul i-a dat manuscrisul fără să ştiu eu, în ideea că îmi scrie o prefaţă, chiar şi dânsul a fost uluit de câteva întâmplări medicale pe care le-am trăit şi care frizează imposibilul.

Mi-a făcut mare plăcere şi mi-a făcut bine să stau opt luni în casă, din martie 2020 până în noiembrie 2020. Am în carte figuri de mari artişti. Nici n-am putut să-i numesc pe toţi pentru că poveştile mele pe care le-am scos la privit au trebuit expuse aşa cum sunt ele”, a spus Corina Chiriac.

Corina Chiriac are o carieră de peste cinci decenii și, pe lângă muzică, a cochetat de-a lungul timpului și cu actoria și televiziunea. A debutat în 1970, la concursul „Steaua fără nume” și curând a devenit un star al muzicii ușoare românești.

Urmăriți Impact.ro și pe