Bărbatul celebru cu care Corina Chiriac s-a iubit în tinerețe. Nu l-a iertat pentru dezvăluirea spumoasă din timpul relației

Ioana Bucur 20.07.2022, 07:58

Erau doi tineri talentați care nu ar fi bănuit niciodată unde îi va duce destinul. S-au iubit cu pasiune, s-au despărțit, au continuat pe drumuri diferite. Astăzi, sunt două dintre cele mai importante nume din muzica românească, dar puțini știu despre sentimentele ce i-au unit în trecut. El este bărbatul celebru cu care Corina Chiriac s-a iubit în tinerețe. Artista a răbufnit când a aflat ce dezvăluire spumoasă a făcut din timpul relației.

Cu cine s-a iubit Corina Chiriac în tinerețe

Corina Chiriac nu are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste ale scenei românești, putându-se mândri cu o carieră ce se întinde pe mai multe decenii. O persoană demnă, dedicată meseriei sale, artista s-a ferit mereu de scandaluri și conflicte, preferând să își țină viața personală departe de ochii străinilor.

Puțini știu că, în anii ’70, Corina Chiriac a trăit o poveste de dragoste cu nimeni altul decât Ovidiu Lipan Țăndărică, toboșarul trupei Phoenix, care la acea vreme avea 19 ani. Relația lor a durat în jur de patru ani, sfârșindu-se în iunie 1977, odată cu fuga acestuia din țară împreună cu colegii săi din celebra formație rock.

În acest caz, se pare că timpul nu vindecă rănile, iar tensiunile dintre cei doi au crescut, din nou, în urmă cu trei ani, când Țăndărică a vorbit despre relația cu Corina Chiriac în spațiul public, făcând dezvăluiri legate de un episod pasional petrecut chiar pe un balcon.

„Întâlnirea a fost un fior mai special, a fost o perioadă adolescentină, eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult. Arăta foarte bine, eram topit.

A fost o perioadă foarte frumoasă, o romanță, o trăire unică care sigur a lăsat și urme. Nu am decât lucruri frumoase”, a povestit Ovidiu Lipan Țăndărică despre relația cu artista.

Bărbatul celebru cu care Corina Chiriac s-a iubit în tinerețe. Nu l-a iertat pentru dezvăluirea spumoasă din timpul relației

„Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac”

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost căsătorit cu o nemțoaică, Sabina, cu care are un fiu, Alexander. Au divorțat după 1989, artistul întorcându-se în România. Cei doi au rămas în Germania.

Și Corina Chiriac a fost căsătorită. Timp de patru ani, ea a fost soția lui Virgil Anastasiu, însă au divorțat în SUA în 1997.

„Corina era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac. Ea însă voia să stau mai mult cu ea, iar eu voiam ca ea să participe mai mult la viaţa mea mondenă”, spunea, în urmă cu ceva vreme Virgil Anastasiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...