Elena Băsescu nu mai seamănă deloc cu ea. Fiica fostului președinte e de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. GALERIE FOTO

Badea Violeta 16.09.2022, 10:47

Elena Băsescu nu mai seamănă deloc cu cea de acum 10 ani, când tatăl său ocupa funcţia de Preşedinte al României. În prezent, fiica cea mică a lui Traian Băsescu este total schimbată, aceasta trecând de mai multe ori pe la medicul estetician. Fizionomia ei pare complet modificată, după cum se poate observa și în imaginile din galeria foto!

Elena Băsescu, transformată de operaţiile estetice

Elena Băsescu este aproape de nerecunoscut! Fiica cea mică a fostului președinte al României a publicat, de curând, o poză pe o reţea socială în care se observă că operațiile estetice și-au pus amprenta pe chipul său. De-a lungul timpului, Eba şi-ar fi făcut o serie de intervenții care au transformat-o radical.

Recent, fiica cea mică a fostului lider al țării, în vârstă de 42 de ani, și-a injectat acid hialuronic, iar buzele sale sunt ușor deformate. Cu toate astea, Eba este mândră de felul în care arată și nu ezită să se fotografieze. Și din imaginile pe care le postează în mediul online se vede că șatena a ajuns să slăbească foarte mult în ultima vreme.

În trecut, Elena Băsescu s-a luptat cu kilogramele în plus, mai ales după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Traian Jr. Ulterior, aceasta a dat dovadă de o ambiție de fier și a revenit în scurt timp la silueta care a consacrat-o. Fiica lui Traian Băsescu este mamă a trei copii. Aceasta o are pe Anisia și pe Traian Jr. din mariajul cu Bogdan Ionescu. De asemenea, Eba are și fetiță din relația cu Cătălin Tomată.

Elena Basescu inainte si dupa interventiile estetice
Elena Basescu inainte si dupa interventiile estetice

Elena Băsescu, despre cum e să fii mamă

De curând, Elena Băsescu a vorbit despre rolul de mamă a trei copii. Potrivit acesteia, viața cu trei micuți nu este deloc grea. Fiica lui Traian Băsescu este de părere că acesta este rolul femeilor, să aducă viață pe pământ și să aibă grijă de micuți.

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia.

Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”, a declarat șatena în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Citește și Suma pe care o plătește Elena Băsescu pentru școlarizarea copiilor ei. Nu este la îndemâna multor români!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...