Caz cutremurător în Germania. Un român și-a înjunghiat soția în fața copiilor

Mihnea Tălău 08.09.2022, 11:22
Caz cutremurător în Germania. Un român și-a înjunghiat soția în fața copiilor

Un cetățean român și-a ucis soția, cu care avea doi copii, în apartamentul în care locuiau, din localitatea germană Furth. Mihaela era mai mare cu trei ani decât Cătălin, trăiau în Germania de nouă ani și aveau împreună un băiat și o fată. Crima, cu sânge rece, a șocat întreaga comunitate.

Cunoscuții celor doi au fost șocați de această oribilă crimă

El a rămas de curând fără serviciu, în timp ce femeia stătea acasă pentru că avea grijă de copii și primea o indemnizație din partea statului german.

Polițiștii au descoperit duminică seara trupul Mihaelei B. în apartamentul familiei. Cătălin le-a spus că au avut o ceartă puternică, care a degenerat. De asemenea, în momentul nenorocirii, copiii se aflau în casă.

Cunoscuții celor doi au fost șocați de această crimă. După spusele lor, bărbatul nu a fost niciodată un om violent. Nimeni nu întelege cum s-a ajuns la o asemenea atrocitate.

„M-am întâlnit cu el acum, să zic trei luni, am povestit cu el, zicea că a băgat o sumă mare de bani la jocurile de noroc.” , spune Claudiu Cristian Lukas, apropiat al bărbatului.

„Nu era un tip violent sau un tip pus pe scandal. Vorbea cu drag de copiii lui, de familia lui, era un tip familist. Sâmbătă i-a văzut cineva aici, la un fest aici în Germania și era împreună cu familia, normal, nu știu de la ce ar fi pornit cearta.”, mai spune un apropiat, potrivit Gândul.

Bărbatul a fost arestat pentru omor din culpă

15 magazine din complexul Pandorf pradate de romani. Hotii, arestati pe loc

„Bărbatul a sunat la poliție și a spus ce făcuse. A așteptat ofițerii de poliție, nu a opus rezistență, apoi a făcut declarații despre crimă”, a declarat procurorul principal.

Vecinii cuplului au spus și ei că au auzit țipete în apartamentul celor doi. „În apartament au fost confiscate mai multe obiecte.”, a mai spus procurorul.

Judecătorul a emis un mandat de arestare pentru omor din culpă. Bărbatul ar putea fi condamnat la 15 ani de închisoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...