Dublă crimă în Județul Cluj. Și-a ucis cu sânge rece mama și bunica

Mihnea Tălău 01.09.2022, 00:04
Dublă crimă în Județul Cluj. Și-a ucis cu sânge rece mama și bunica

Un dublu asasinat a avut loc, miercuri, în comuna clujeană Baciu. Un tânăr și-a ucis cu un cuțit, pe fondul consumului de droguri, mama și bunica.

Criminalul, un cunoscut consumator de droguri

Autorul dublului omor, are 33 de ani și este un cunoscut consumator de droguri.  Înainte de crimă, fratele lui ar fi anunțat poliția că acesta este agresiv și își amenință rudele.

Ucigașul locuia împreună cu cele două femei şi era cunoscut ca având probleme cu consumul de droguri.

Descoperirea a fost făcută după ce tatăl lui, care era divorţat de mama sa, a sunat-o pe una dintre victime. Pentru că în repetate rânduri nimeni nu a răspuns la telefon, bărbatul s-a alarmat şi l-a trimis la apartament pe fratele atacatorului.

Acesta, ajuns la faţa locului, împreună cu poliţia, a avut un şoc în momentul în careși-a găsit fratele cu un cuțit în mână şi pe cele două femei, moarte, într-o baltă de sânge.

Un selfie a rezolvat o crima misterioasa ce parea fara rezolvare Cum s-a fotografiat un tanar de 18 ani

”La 31 august, în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că la un imobil din localitatea Baciu, un bărbat amenință că își va ucide mama și bunica. La fața locului, a fost găsit un bărbat, în vârstă de 33 de ani, precum și două femei decedate”, a transmis IPJ Cluj, într-un comunicat de presă.

În trecut, potrivit primelor informaţii, bărbatul a mai fost internat la Psihiatrie, după ce ar fi avut probleme cu consumul de droguri.

Potrivit jurnaliștii de la bzc.ro, criminalul a mai avut probleme cu legea, pe numele existând, se pare, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Mai mult, pe numele acestuia a fost emis și un ordin de protectie.

În urma dublei crime comise, care au șocat comunitatea, ucigașul riscă ani grei de închisoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...