Anca Țurcașiu, strălucitoare la nunta fiului său. Artista a întors toate privirile. Ce mesaj emoționant le-a transmis tinerilor însurăței

Andra Daoud 03.09.2022, 21:04

Emoții mari în familia Ancăi Țurcașiu. Sâmbătă, fiul vedetei și partenera lui s-au cununat religios, după ce în luna mai au făcut cununia civilă. Artista a publicat pe rețelele sociale primele imagini de la eveniment și le-a transmis și un mesaj de suflet fiului și nurorii sale. Ce ținută a ales Anca Țurcașiu pentru ziua cea mare și cum a arătat mireasa.

Anca Țurcașiu a strălucit în ziua nunții fiului său

La 52 de ani, Anca Țurcașiu a devenit soacră mare. Fiul său și partenera lui au făcut cununia civilă în urmă cu câteva luni, iar sâmbătă, 3 septembrie, a venit momentul să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Artista a marcat momentul emoționant cu câteva fotografii și un mesaj pentru tânăra familie. Anca Țurcașiu a postat câteva imagini pe Facebook, printre care și una cu mirii, și a scris în dreptul lor:

„Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari. Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!!”

Vedeta a purtat o rochie de culoare roșie, asimetrică, și o pereche de sandale asortate. Ținuta aleasă i-a pus în valoare silueta fără cusur, cu care se mândrește la cei 52 de ani. Mireasa a ales o rochie simplă, cu un aer retro, până la glezne, pe care a accesorizat-o cu o voaletă și o pereche de pantofi stiletto, alb cu roz.

Anca Turcasiu, stralucitoare la nunta fiului sau. Artista a intors toate privirile. Ce mesaj emotionant le-a transmis tinerilor insuratei
Anca Turcasiu, alaturi de fiul si nora ei

Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu nora ei

Anca Țurcașiu este o soacră tânără și foarte modernă și a declarat că o consideră pe aleasa fiului său ca pe copilul ei. Vedeta și-a propus să fie o soacră care nu intervine în viața cuplului și să nu le dea sfaturi nesolicitate fiului și nurorii sale.

„În niciun caz nu mi-am imaginat această postură într-un fel anume! De altfel, aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic încă din primul moment. Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt. Am considerat-o pe Andreea ca și copilul meu.

Nici nu se pune problema să mă amestec în povestea lor sau să observ ceva de la distanță. Dacă ei vor dori un sfat sau o părere, atunci, da, cu dragă inimă mă voi implica. Dar altfel, voi fi aici doar pentru a le oferi iubire și protecția mea permanentă”, a sunat „promisiunea de credință” a declarat Anca Țurcașiu, în urmă cu câteva luni, pentru Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe