Anca Țurcașiu a făcut anunțul. Mărturisirea ei i-a luat prin surprindere pe fani: „E o minune că a apărut în viața mea”

Andra Daoud 12.08.2022, 13:00

De când a divorțat de Cristian Georgescu, mulți s-au întrebat dacă Anca Țurcașiu este singură sau și-a refăcut viața. Vedeta își ține la curent fanii cu tot ce face și este foarte deschisă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Recent, ea le-a împărtășit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale o veste care i-a luat pe mulți prin surprindere.

Anca Țurcașiu a făcut un anunț neașteptat

Au trecut aproape doi ani de când Anca Țurcașiu este, oficial, o femeie liberă. Vedeta, în vârstă de 52 de ani, este într-o formă de zile mari și pare că statulul de femeie singură îi priește de minune. Mulți au fost curioși însă să afle dacă în acești doi ani Anca Țurcașiu a fost cucerită de cineva.

Vedeta a fost întotdeauna sinceră cu privire la aspectele din viața ei și a răspuns deschis la orice întrebare. Recent, artista a dezvăluit cine îi ține companie în ultima vreme și cine s-a lipit de sufletul ei ca un magnet.

„Așa arată serile mele de relaxare pe balcon. Pisica, pentru că așa o cheamă, este lipită de sufletul meu mereu. Cine are o pisică, înțelege despre ce vorbesc. Este în permanență în ochii mei, doarme pe pieptul meu, înțelege tot ce-i vorbesc! E o minune care a apărut în viața mea ca să mă adore! De mult voiam să vă povestesc asta…”, a scris vedeta pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu noul ei prieten.

Anca Turcaaiu a facut anuntul. Marturisirea ei i-a luat prin surprindere pe fani
Anca Turcaaiu a facut anuntul. Marturisirea ei i-a luat prin surprindere pe fani

„Nu sunt greu de cucerit”

În urmă cu câteva luni, Anca Țurcașiu vorbea despre posibilitatea de a-și reface viața. Artista este într-o formă fizică excelentă și spune că are grijă de aspectul său fizic, dar și de partea emoțională. Vedeta spune că nu este greu de cucerit, deși uneori poate fi o prezență intimidantă pentru bărbații care își doresc să o abordeze.

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat. (…)

Nu sunt greu de cucerit, nu știu. Sunt foarte atentă la ce mănânc, la somn, la sport, fac mult sport. Și este din ce în ce mai complicat și atunci am grijă de mine”, a declarat Anca Țurcașiu, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe